Petak, 23.08.2013.

10:35

DS o "genseku" ipak neki drugi put

DS danas neće birati generalnog sekretara, kako su neki mediji preneli, već će raspravljati o aktuelnim političkim pitanjima, rečeno je Tanjugu u toj stranci.

Izvor: Tanjug

Default images

Danas će biti održana sednica užeg Predsedništva o akuelnim političkim pitanjima, a za 7. septembar zakazana je sednica Glavnog odbora na kojoj bi trebalo da bude izabran i generalni sekretar, rečeno je iz Demokratske stranke.

Među kandidatima za generalnog sekretara pominju se Branimir Kuzmanović i Aleksandar Ssapić, ali ne i Borislav Stefanović, koji je šef poslaničkog kluba DS u skupštini.

Kako kažu u DS, na današnjoj sednici užeg Predsedništva biće reči i o pripremama za Glavni odbor DS koji će biti održan 7. septembra u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: