Petak, 23.08.2013.

09:13

Mirza, Gordić, Elmedin na Srbiju

Selektor Bosne i Hercegovine Aleksandar Petrović odredio je 12 igrača koji će igrati na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, gde će nastupiti u grupi sa Srbijom.

Izvor: AK

Default images

Među 12 odabranih su prvi BiH košarkaš u NBA Mirza Teletović, prošlosezonski plejmejker Partizana Nemanja Gordić, te bivši igrač Crvene zvezde Elmedin Kikanović.

Kao poslednji sa spiska kandidata za Evrobasket otpao je krilni igrač Miralem Halilović. Sa Srbijom i BiH u Jesenicama će igrati još Crna Gora, Makedonija, Litvanija i Letonija.

Sastav Bosne i Hercegovine za Evropsko prvenstvo u košarci u SlovenijI: Nemanja Gordić, Muhamed Pašalić, Zek Rajt, Nihad Đedović, Marko Šutalo, Dalibor Peršić, Ante Mašić, Mirza Teletović, Edin Bavčić, Elmedin Kikanović, Nedžad Sinanović i Andrija Stipanović.

BiH pred EP očekuje još pripremni turnir u Nemačkoj gde će pored domaćina igrati još protiv Grčke i Makedonije. Evrobasket počinje 4. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: