Osumnjičena za krađu testova tvrdi da je htela da pomogne deci!

Advokat Zorice Matić, koja se sumnjiči za krađu testova iz srpskog jezika i matematike, izjavio je da ona ne spori da je testove iznela iz štamparije Službenog glasnika, ali da je to uradila kako bi pomogla deci svojih prijatelja

  • 8

Radnica Službenog glasnika, Zorica Matić, koja se sumnjiči za krađu testova iz srpskog jezika i matematike pred prijemni ispit za srednje škole u junu ove godine, saslušana je danas pred istražnim sudijom Prvog osnovnog suda u Beogradu.

- Zorica Matić iznela je odbranu. Ona ne spori da je testove iznela iz štamparije Službenog glasnika, ali je na saslušanju osporila da je to uradila kako bi uzela novac. Za to je, kako je rekla, imala drugi motiv, a to je da pomogne deci svojih prijatelja. To jeste neprimeren gest, ali nije krivično delo i trudićemo se da to dokažemo tokom postupka - izjavio je za Telegraf branilac Zorice Matić, advokat Saša Milovanović.

Tužilastvo sumnjiči Zoricu Matić da je ukrala po tri kombinacije testa iz srpskog jezika i matematike i predala ih Željku Cvetkoviću, Nenadu Mijalkoviću i Dragani Dončić. Njih troje sumnjiče se za prikrivanje krivičnog dela i oni su, takođe, danas dali iskaz pred istražnim sudijom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • antoaneta

    22. avgust 2013 | 20:32

    Hajmo, Srbijo, mozemo mi i u ovo da poverujemo!!

  • Lara

    22. avgust 2013 | 22:38

    Da li je ona svesna koliko je naroda propatilo zbog njene pohlepe? To je svake godine radila za novac, ima ljude iznad sebe, čitav lanac je u pitanju. Samo što se ove godine otrglo kontroli. Osilili se, dobro im išlo, nisu više pazili. Svi da odrobijaju! Ali to nema pojma da se desi.

  • Milos

    22. avgust 2013 | 18:47

    Neka je,makar neko iz ove drzave da nesto lepo za decu uradi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA