Lažno se predstavljao kao lekar i obećavao izlečenje teško oboleloj deci

Viktor N. (40) iz Jagodine uhapšen je jer se lažno predstavljao kao lekar i varao građane Jagodine, Niša, Zaječara, Vršca, Ćuprije i Batočine.
Viktor N. (40) iz Jagodine uhapšen je jer se lažno predstavljao kao lekar i varao građane Jagodine, Niša, Zaječara, Vršca, Ćuprije i Batočine.

Dok se pola Srbije ovih dana združilo u naporima da teško bolesnu decu pošalje u inostranstvo na operacije koje bi im mogle spasiti život, lažni lekar Viktor N. je u minulih šest godina na prevaru uzimao novac od porodica dece sa teškim oblicima hendikepa, lažno im garantujući izlečenje u Dominikani, ostrvskoj državi u Karibima.

"Postoje osnovane sumnje da je Viktor N. od 2007. godine do momenta hapšenja građanima Jagodine, Niša, Zaječara, Vršca, Ćuprije i Batočine pružao neadekvatnu medicinsku pomoć, lažno se predstavljaući kao lekar. On se tereti da je potpuno izlečenje garantovao uz operativne zahvate u Dominikanskoj Republici", navedeno je u saopštenju policije.

Viktor N. je, uz krivičnu prijavu sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Jagodini.

Pošto se sumnja da oštećenih ima više nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, policija poziva građane koji na fotografiji prepoznaju osumnjičenog, da se jave najbližoj Policijskoj stanici, ili Policijskoj upravi u Jagodini, na broj telefona (035) 201-100 ili na broj 192.

  • Pacijent

    21.08.2013 10:02
    Sramota
    Sram da ga bude ima li imalo ljudskosti i morala u sebi ovaj idiot.Samo me interesuje koju kaznu ce dobiti zasto nema dozivotne u nasem zakonu?
  • sasa

    20.08.2013 06:34
    strasno
    Sa cim sve ljudi muljaju... Prodaju nadu roditeljima bolesne dece... Ima li nesto teze u zivotu od toga i onda te zavlaci ovakva budala...
    Smrtnu kaznu bi on meni dobio za ovo....
  • los posao je

    20.08.2013 06:25
    biti neorganizovan prevarant
    Tacno treba objaviti fotografiju lopova,ubica,
    i prevaranata svih felano,

    samo sto u ovoj drzavi je to nemoguce izvesti

    jer kriminalci svih oblika su zasticeni od strane drzave zbog raznih rodbinskio-kumovskih veza

    prevarant bez korena, to je los posao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.