Smanjen broj ukradenih vozila u gradu

U prvoj polovini ove godine u Novom Sadu je ukradeno 150 vozila, što je znatno manje nego u istom periodu prošle godine, kada je otuđeno 220 automobila.
U prvoj polovini ove godine u Novom Sadu je ukradeno 150 vozila, što je znatno manje nego u istom periodu prošle godine, kada je otuđeno 220 automobila.

Lopovima su i dalje najzanimljivi proizvodni programi "folksvagena" i "renoa".

Kada je reč o najzastupljenijem vozilu na domaćim putevima, Fiat puntu, u policiji kažu da je njega moguće relativno lako otvoriti, ali i dalje se ne kradu u većoj meri, jer ih je teško startovati.

  • The Lalosh

    19.08.2013 12:44
    @ Anonimus
    "Anonimus - @The Lalosh
    U Britaniji je recimo prosek za grad veličine Novog Sada 3-4 puta veći."

    Ako je tako, onda je sve OK. Lopovi samo napred! I nemojte preko proseka za Britaniju.

    Kakva budalaština... Neki bi trebalo da se ujedu za prst pre nego što napiu ovako nešto.
  • Neko

    19.08.2013 08:17
    ali
    zato i dalje kradu akumulatore i ostale sitnice iz kola... policija ako ih i uhvati i privede sudije ih oslobode, eh di su ona lepa vremena kad je milicija smela da bije na licu mesta...
  • novosadjan

    18.08.2013 09:34
    eto sta cini najava da ce ns do septembra dobiti nacelnika policije lopovi se u...i

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.