Četvrtak, 15.08.2013.

22:38

Ljajić: Još neke stranke bi u Vladu

Postoje stranke koje imaju interes da uđu u vladu pa bi vlada, čak i u situaciji kada bi neke manje stranke izašle iz nje, lako postigla većinu, kaže Ljajić.

Izvor: Tanjug

Default images

"Pratim ponašanja političkih stranaka i poslaničkih grupa i siguran sam da bi se čak i kada bi sada neko od manjih izašao iz vlade većina lako postigla", rekao je potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić za TV "Pink".

Uprkos tome što vlada formalno broji većinu od 128 poslanika, ta većina neće biti ugrožena, već će ona sigurno od slučaja do slučaja biti i veća, naglasio je Ljajić i dodao da je sasvim jasno da postoji interes nekih stranaka da uđu u vladu.

Imamo novi odnos snaga u vladajućoj koaliciji i bilo bi logično da razgovaramo o tome da i SDPS dobije deo vlasti, izjavio je ranije Ljajić za “Dnevni avaz“.

Ljajić, koji je i ministar trgovine i telekomunikacija, izjavio je da će digitalizacija biti završena do sledećeg leta i da taj proces donosi "neslućene prednosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

9 h

Podeli: