Veze i odnosi

Da li su kavaljeri i dalje u modi?

Kavaljerski maniri uvek će pobediti nad savremenim metodama zavođenja, pokazala je najnovija studija. Pridržite joj vrata i poklonite joj koji cvet. Poruka će biti jasna.

Sreda, 14.08.2013.

12:07

Izvor: ordinacija.hr

Default images

Podeli:

Da li su kavaljeri i dalje u modi? Kakav je put do zenskog srca? Neki ce reci da je pun pogodak da je vodite u soping i placate joj vecere, dok ce neki znati da je prava privlacnost muskaraca u njegovim kavaljerskim manirima! Naime, tako glasi zakljucak nedavno sprovedene ankete medju Britankama, koje su sa 60 odsto glasova odlucile kako njihovom srcu odgovaraju muskarci s lepim manirima koji pripadaju pedesetim godinama proslog veka. One bi se radije zabavljale sa muskarcem iz tog doba nego sa savremenim mladicem… U cemu je privlacnost staromodnih muskaraca? Za razliku od sadasnjih mladica, oni iz pedesetih su bili spremniji damama da pridrze vrata, da ustanu kada je osoba suprotnog pola usla u prostoriju ili da joj ponesu stvari. Isto tako, danasnje dame su procenile da su se ondasnji muskarci bolje oblacili, nisu nosili farmerke i patike, nego uredna odela s kravatom. Tako bi 82 odsto ispitanica radije htelo da im muskarac pridrzi vrata nego da ih pocasti picem. U koju kategoriju spada vas partner? Izvor: ordinacija.hr Foto: photostock/freedigitalphotos.net ordinacija.hr Kavaljerski maniri uvek ce pobediti nad savremenim metodama zavodjenja, pokazala je najnovija studija. Pridrzite joj vrata i poklonite joj koji cvet. Poruka ce biti jasna. Kavaljerski maniri uvek ce pobediti nad savremenim metodama zavodjenja, pokazala je najnovija studija. Pridrzite joj vrata i poklonite joj koji cvet. Poruka ce biti jasna.

Kakav je put do ženskog srca? Neki će reći da je pun pogodak da je vodite u šoping i plaćate joj večere, dok će neki znati da je prava privlačnost muškaraca u njegovim kavaljerskim manirima!

Naime, tako glasi zaključak nedavno sprovedene ankete među Britankama, koje su sa 60 odsto glasova odlučile kako njihovom srcu odgovaraju muškarci s lepim manirima koji pripadaju pedesetim godinama prošlog veka. One bi se radije zabavljale sa muškarcem iz tog doba nego sa savremenim mladićem…

U čemu je privlačnost staromodnih muškaraca?

Za razliku od sadašnjih mladića, oni iz pedesetih su bili spremniji damama da pridrže vrata, da ustanu kada je osoba suprotnog pola ušla u prostoriju ili da joj ponesu stvari. Isto tako, današnje dame su procenile da su se ondašnji muškarci bolje oblačili, nisu nosili farmerke i patike, nego uredna odela s kravatom.

Tako bi 82 odsto ispitanica radije htelo da im muškarac pridrži vrata nego da ih počasti pićem.

U koju kategoriju spada vaš partner?

Izvor: ordinacija.hr
Foto: photostock/freedigitalphotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare