Teška saobraćajna nesreća u Sopotu

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u centru Sopota poginuo vozač teretnog kamiona - dizalice Saša P.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.05.2008.

12:49

Default images

U nesreći je oštećeno nekoliko lokala i potpuno uništeno sedam automobila. Nešto posle sedam časova, vozač dizalice Saša P. izgubio je kontrolu nad teretnjakom i sa preko 80 kilometara na čas uleteo u ulicu u kojoj se nalaze prodavnice i lokalni kafići.

Kako nije uspeo da je zaustavi, dizalica je prvo udarila u parkiran kombi, dve prodavnice, jedan kafić, zatim u još šest automobila i zaustavila se kada je pri vellikoj brzini udarila i oborila stub javne rasvete. Pri tom udarcu vozač dizalice ostao je na mestu mrtav.

Na mestu gde se desio sudar ostali su tragovi razbijenih prodavnica, automobila i benzina koji je cureo iz rezervoara dvaju automobila.

Lekari hitne pomoći konstatovali su da je vozač dizalice preminuo od povreda zadobijenih u predelu gornjih ekstremiteta i glave.

Saobraćaj u tom delu Sopota bio je blokiran skoro četiri sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: