Ponedeljak, 26.05.2008.

12:03

Srušio se helikopter kod Zrenjanina

Nedaleko od Zrenjanina, u banji Rusandi kod Melenaca, srušio se helikopter privatne novosadske firme "Ciklonizacija" koji je zaprašivao komarce.

Izvor: Beta

Default images

Helikopter se srušio u jezero jer je skijom vodenu površinu i usled toga se prevrnuo na bok, izjavio je agenciji Beta Tihomir Jakovljev zamenik direktora firme "Ciklonizacija". Jakovljev je potvrdio da su piloti dobro.

Glavni pilot je povredio nos i arkadu, kopilot ima prelom potkolenice, obojica su bili zbrinuti u Zrenjaninu i očekuje se dolazak vojnog helikoptera da ih preveze na VMA, pošto su obojica aktivna vojna lica.

Na mestu nesreće je istražni sudija zrenjaninskog Opštinskog suda, a očekuje se Komisija iz Direktorata civilnog vazduhoplovstva kojoj je poverena istraga o uzroku nesreće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Povlačenje?; Rusi uništavaju

Rat u Ukrajini – 835. dan. Ruska PVO oborila je juče iznad teritorije Federacije ukupno 28 ukrajinskih bespilotnih letelica, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

18:15

8.6.2024.

3 h

Podeli: