Ponedeljak, 12.08.2013.

13:57

Gece: Razumem bes navijača Borusije

Fudbaler minhenskog Bajerna Mario Gece rekao je da razume bes navijača Borusije Dortmund zbog njegovog prelaska u bavarski klub.

Izvor: JT

Default images

„Razumem njihovu frustraciju. Igrao sam neko vreme za Dortmund i onda prešao u Bajern. Većini navijača se to ne sviđa i mogu da shvatim njihove emocije. Ipak, trebalo bi da situaciju sagledaju i iz drugog ugla. Nekoliko stvari me je uverilo da pređem. Bajern je najbolja sredina za moj razvoj, tu su trener, klub i jednostavno želeo sam da probam nešto novo“, rekao je Gece.

Jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi u minhenski klub prešao je za 37 miliona evra, što je izazvalo bes kod navijača tima iz Dortmunda.

Gece je u nedelju sa dva gola debitovao u dresu minhenskog Bajerna, koji je u prijateljskom meču pobedio mađarski Đer sa 4:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

10 h

Podeli: