Ponedeljak, 06.07.2009.

09:31

Konferencija o onlajn medijima

Konferencija o uticaju onlajn medija na kreiranje društvenog ambijenta održava se 13. jula u Beogradu. Gošća vlasnica najuticajnijeg političkog portala u SAD.

Izvor: Blic

Default images

“Hafington post” je nedavno proglašen za najposećeniji sajt u ovoj oblasti u SAD, dnevno ima 3,5 miliona posetilaca i za četiri godine izrastao je u faktor kreiranja javnog mnjenja intelektualne elite i široke javnosti u SAD.

Blic” piše da je vlasnica i glavna urednica „Hafington posta”, najuticajnijeg političkog portala u SAD, Arijana Hafington, onlajn preduzetnik, publicista, intelektualac i medijski vizionar grčkog porekla.

Diplomirala je na Kembridžu, gde je i magistrirala u oblasti ekonomije, a objavila je 12 knjiga sa značajnim tiražom, od kojih su neke bestseleri.

List navodi da će Arijanu Hafington primiti i predsednik Srbije Boris Tadić, kao i da je ona i demokrata i dugogodišnji prijatelj i podrška američkom predsedniku Baraku Obami.

“Fajnenšel tajms” ju je u martu ove godine uvrstio u grupu 50 svetskih lidera promena, zajedno sa Obamom, francuskim predsednikom Nikolom Sarkozijem, premijerom Rusije Vladimirom Putinom i nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: