Utorak, 06.08.2013.

19:02

"Nisam zadovoljna svojim izgledom"

Džesika Alba je mnogima jedna od najljepših i najzgodnijih glumica u Holivudu. Nedavno je otkrila da nije zadovoljna svojim izgledom.

Izvor: ljepota.ba

Default images

U intervjuu za časopis "Vomans Helt" tridesetdvogodišnja glumica priznala je da često na svom telu uočava mane. Otkrila je da ima problem sa strijama, celulitom, ali i “šlaufom” oko struka.

"Realno, više nemam telo tinejdžerke. Mislim da, ako se potrudimo da se odmaknemo od nerealnih ideala, bićemo srećniji. Imam celulit, strije i salo na stomaku. Ali šta je, tu je", rekla je Džesika.

Glumica ima dve ćerke – Honor i Heven, a otkrila je da se nakon drugog porođaja namučila da vrati svoju staru liniju.

"Bilo je jako teško i ne bi svako to mogao da izdrži. Nosila sam duple steznike danima i noćima i to tri puna meseca. Bila sam kompletno oznojana, ali se isplatilo", ispričala je Džesika koja na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz teretane kako bi sa fanovima podelila svoj napredak.

Izvor: ljepota.ba
Foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: