Mitrović: Murinjo nas je pokrenuo!

Napadač omladinske selekcije Srbije otkrio je poruku iz svlačionice pred finale sa Francuzima. Ostaje do kraja kvalifikacija Lige šampiona u Partizanu

  • 5

Videla se klasa u nogama Partizanovog fudbalera Aleksandra Mitrovića još od prvog meča na Omladinskom evropskom prvenstvu, a meč u finalu je odigran za fudbalske sladokusce. Napadač "orlića" koji je asistencijom zaslužan za gol jednako koliko strelac Luković, otkrio je šta je to iz svlačionice dodatno poguralo njega i saigrače uoči finala sa Francuzima.

- Selektor nam je pre finala rekao da mu je Murinjo poručio da se finale ne igra, nego osvaja. To nas je pokrenulo i znali smo tačno šta da radimo na terenu - rekao je Mitrović u Staroj Pazovi.

U trenutku kada su mnogi očekivali da će mladi napadač šutom završiti akciju kod gola, odreagovao je poput mnogo iskusnijih fudbalera.

- Video sam da je Luković u mnogo boljoj poziciji i u skladu sa timskim duhom dao sam mu povratni pas koji je on pretvorio u pobedonosni gol.

Mitrovića očekuje dan pauze, a onda se priključuje Partizanu sa kojim će pokušati u utorak da eliminiše Ludogorec.

- Nezasluženo smo izgubili u Bugarskoj. Pratio sam igru svog kluba, imamo realne šanse da prođemo dalje.

- Ostajem u Partizanu do kraja kvalifikacija sigurno, a posle ćemo videti - završio je napadač.

(P. Milinković/S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA