"Vranjske" citatno demantovale poslanika Nikolića

U fokusu - Četvrtak 01.08.2013 - 11:01

"Vranjske novine" demantovale su izjavu narodnog poslanika SNS iz Vranja Dragana Nikolića, koji je tvrdio da su te dnevne novine iznele neistine o sudskom procesu protiv "vranjskih piromana".

ilustracija ilustracija

U saopštenju koje je potpisao glavni i odgovorni urednik "Vranjskih" Vukašin Obradović navode se pojedine izjave koje su u vezi sa paljevinama automobila u Vranju dali gradonačelnik Zoran Antić, gradski većnik Branimir Stojančić i jedan od osumnjičenih u tom postupku, Dejan Nikolić Kantar.

Obradović tvrdi da je gradonačelnik Antić u svom svedočenju na suđenju grupi optuženoj za seriju paljevina, izjavio da mu je Dejan Nikolić Kantar, jedan od osumnjičenih, spominjao Dragana Nikolića u kontekstu „piromanske afere“.

Dejan Nikolić Kantar:

- Bilo je susreta sa Antićem, to nije sporno, ali u tim razgovorima bilo je pominjano bar još dvadesetak ljudi, među njima i Dragan Nikolić. Posle tih razgovora, lako sam došao do zaključka da su njih dvojica u sukobu, da su veliki politički suparnici - "Vranjske” br. 851, od 20. juna 2013. godine

U saopštenju Vranjskih se citira i deo teksta "Nekoliko dobrih ljudi" u kome piše da je i sam Zoran Antić u izjavi za taj medij, rekao da Dejan Nikolić Kantar, prilikom njihova tri susreta u sedištu SPS i kafiću "Sirijus", "ne samo da nije spomenuo Gokčeta, već nije ni jednu drugu osobu osim narodnog poslanika SNS".

- Može Kantar sad da relativizuje čitavu stvar, ali ja sam svedočio odgovorno i preneo tačno ono što mi je rekao - kazao je Antić za “Vranjske” br. 851.

Branimir Stojančić, u intervjuu „Vranjskim“:

- Nemam ništa da dodam osim onoga što je na suđenju kao oštećeni rekao Zoran Antić. Ja sam prisustvovao jednom od tri njegova susreta sa Kantarom, kada je ovaj od Antića tražio zaštitu u poslu sa kladionicama.

U razgovoru, koji je trajao skoro tri sata, dotakli su se i paljevina, Kantar se kleo da on nema veze sa tim i rekao da je Nika nalogodavac. Spomenuo je Niku i nikoga više.

Naravno, ja ne želim da govorimo tome da li verujem u Kantarove reči, ostaviću da pravosudniorgani reše to - rekao je Stojančić za “Vranjske” br. 852, od 27. juna 2013. godine.

Obradović je naglasio i da nijedna od ovih izjava nije demantovana.

Podsetimo, gostujući u emisiji "15 minuta" Južnih vesti, Dragan Nikolić tvrdio je da su "Vranjske" novine objavile "nešto što je potpuna laž i potpuna neistina".

OK RADIO, juznevesti.com

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: