Region

Svet

Snežana Sneki Babić: Pevam svuda gde me zovu - Na svadbama, trgovima, manifestacijama

Folk pevačica Snežana Sneki Babić leto provodi radno. Za vikend je održala koncert na trgu u Bojniku, pred nekoliko hiljada posetilaca, a u narednom periodu je očekuju gostovanja širom Srbije.

Snežana Sneki Babić: Pevam svuda gde me zovu - Na svadbama, trgovima, manifestacijama



Sneki ističe da će ovog leta pevati i na svadbama i da sa velikim zadovoljstvom nastupa na privatnim veseljima.

"Pevam svuda gde me zovu, na raznim manifestacijama, svadbama, trgovima. Ljudi koji me angažuju na takvim veseljima odlično znaju kakav sam profesionalac i šta od mene mogu da očekuju. Ja sam Snežana Babić Sneki, gde god da pevam."

Pevačica sa najdužim nogama na estradi ističe da je mnoge nastupe ugovorila još prošle godine, pa je zato otišla na odmor već u junu. Bila je 12 dana u Grčkoj, na Halkidikuju, jer joj je, kaže, to bilo najbliže. Sneki ove godine obeležava i 25 godina rada, pa tim povodom planira da održi solistički koncert u Beogradu. Na pitanje da li će pevati u Sava centru ili u "Kombank areni", kako je i nagovestila, Sneki kaže:

"Ja sam brend i uopšte nije važno gde ću nastupiti. Iako ove godine obeležavam četvrt veka na estradi, verovatno ću slavljenički koncert održati tek sledeće godine, jer do decembra imam zakazane nastupe. Pre toga planiram da objavim novi singl".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>