Jedan trejler da vlada svima (VIDEO)

Tokom poslednjih godina viđali smo trejlere za filmove koji su bili mnogo zanimljiviji nego samo filmovi. I to posebno kada su superherojske avanture u pitanju. "Eterna" je kraljica svih trejlera.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2013.

16:25

Default images

Montirao ga je Vadzim Kudabec, a "Eterna" nije trejler za neki poseban film, nego montaža ključnih scena iz više desetina filmova, od "300" i "Tora" do "Betmen počinje", prenosi Mashable.

Naravno da svi ovi kadrovi zajedno nemaju baš previše smisla, bar što se priče tiče (mada ni u mnogim filmovima nije mnogo drugačije), tokom ovih 6 minuta spektakularnih scena sa odličnom muzikom i efektima. Za sve one koji vole eksplozije i snagatore – ovo mora da se vidi.

Spisak svih filmova iz kojih su uzeti kadrovi pogledajte ovde, ali pre toga zabavite se i u komentarima pošaljite šta ste sve od filmova prepoznali vi.

ETERNA from Behind The Epic on Vimeo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: