Uhapšen vlasnik ringišpila, nije imao dozvolu za rad

Miroslav N. (55) iz Žabara pritvoren je zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti u mestu Salakovac, pošto se polomio ringišpil, a utvrđeno je da je radio bez dozvole

  • 2

Požarevačka policija odredila je meru zadržavanja Miroslavu N. (55) iz Žabara zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti u mestu Salakovac, pošto se polomio ringišpil, vlasništvo Miroslava N., u trenutku dok se vozilo desetoro dece.

Kako je Tanjugu rekla portparol požarevačke policije Jasmina Tišma, nijedno dete nema teže povrede, a petoro njih je prevezeno kolima Hitne pomoći u požarevačku bolnicu.

Policija je utvrdila da vlasnik ringišpila nije imao dozvolu za rad, rekla je Tišma.

Kod četvoro mališana konstatovane su lake telesne povrede, rekla je Tišma, prenoseći informacije iz požarevačke bolnice.

Noćas oko 23 sata u mestu Salakovac, opština Malo Crniće, tokom turnira u malom fudbalu u dvorištu OŠ "Moša Pijade" pukla je i urušila se konstrukcija ringišpila na visini od oko 4 metra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAX

    31. jul 2013 | 10:45

    A sto samo vlasnika? !?!?! A sto nekog iz Opstine, Komunalne policije i ostalih koji su mu dozvolili da radi bez dozvole, a???? Bagre jedne!!!! Treba da odgovaraju svi zajedno, najstroze zatvorske kazne, da drugi vide sta ce im se desiti ako rade bez dozvole i ako pustaju nekog da radi bez dozvole! !!!!

  • Nenad

    31. jul 2013 | 13:56

    Oni su utvrdili da nije imao dozvolu. A to sto vec ko zna koliko radi bez nje nema veze. Bitno je da se mora imati dozvola,kako bi se uzele pare,a da neko to kontrolise nije bitno. On je tu najmanje kriv,covek se mucio za prokleti dinar dok gospoda sede u foteljama i nista ne rade. Nije on sigurno hteo da se polomi ringispil.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA