• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić se ipak ne odmara na Hvaru

Izvor MONDO/Agencije

Tadić je nakon objavljene vesti da se odmara na Hvaru izjavio da je u sklopu trodnevne posete Hrvatskoj nakratko boravio i na tom ostrvu, ali da tamo nije došao da odmara, kako je objavio portal zagrebačkog "Jutarnjeg lista".

U saopštenju dostavljenom medijima, Tadić navodi da je posetu Hrvatskoj započeo susretom sa predsednikom Ivom Josipovćem na Brionima, a završio je susretom sa gradonačelnikom Splita Ivom Baldasarom.

"Posetio sam, između ostalog, nakratko i grad Hvar. Konferencija o kojoj mediji pišu u sklopu vesti 'Boris Tadić se odmara na Hvaru', dogodila se pre više od mesec dana, i to u Zagrebu", naveo je Tadić i dodao da je posetu Hrvatskoj završio juče.

Portal zagrebačkog "Jutarnjeg lista" objavio je danas fotografije bivšeg predsednika Tadića sa opaskom da se on "opušta" na Hvaru gde je, kako se navodi, u pratnji obezbeđenja prošetao, a potom i ručao u jednom od tamošnjih restorana.

Prema navodima portala, Tadić je tokom prepodneva učestvovao na Međunarodnoj konferenciji povodom 20 godina Evropskog foruma za demokratiju i solidarnost u Novinarskom domu.

Uz seriju fotografija o boravku elite na "najsunačanijem ostrvu", list navodi da je Tadić sa obezbeđenjem juče prošetao Hvarom.

"Špica (šetalište) je ugostila mnoge poznate, a posebnu pažnju je izazvao bivši srpski predsednik Boris Tadić", navodi portal "Jutarnjeg" i dodaje da je on bio na ručku u restoranu "Karpačo" u Teslinoj ulici.

Dodaje se da je Tadić tokom prepodneva učestvovao na Međunarodnoj konferenciji povodom 20 godina Evropskog foruma za demokratiju i solidarnost u Novinarskom domu.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nenad

I ovo je za naslovnu vest na "info" strani?

Z. Obradovic

Postaje sve jasnije koja je njegova "Domovina" i zasto su njegove politicke odluke kao predsednika Srbije bile na stetu srpskog naroda...Lesi se vraca kuci...

123

O Tadicu zaista ne mislim nista lose, mislim da su svi iza njegovih ledja krali, dok je on stajao lep i ubedjen da ga svi postuju i rade dobro, ali sam ubedjena da bi bio mnogo srecniji da je Hrvat. Covek ne izbija iz Hrvatske i samo o njoj prica.

special image