Kompanija Knjaz Miloš i opština Aranđelovac osnovali su fond „Volim Aranđelovac“ i time pokrenuli projekat „Zajedno gradimo dečije oaze“. Akcijom će se u narednom periodu od 12 meseci izdvajati sredstva za izgradnju novih dečijih igrališta i obnovu starih, a biće obuhvaćena teritorija opštine Aranđelovac sa pripadajućim okolnim selima.

Početak akcije je simbolično obeležen potpisivanjem ugovora o osnivanju fonda „Volim Aranđelovac u okviru obeležavanja Dana grada Aranđelovca.

Kompanija Knjaz Miloš će za svaku flašu mineralne vode Aqua Viva i Knjaz Miloš u pakovanju od 1.5 litar, koja se proda na teritoriji opštine Aranđelovac, izdvajati u Fond po dva dinara, a opština Aranđelovac jedan dinar. Cilj projekta je da u naseljima i selima u opštini Aranđelovac postoje odgovarajuća mesta za dečiju igru, a da se na kraju akcije u centru grada otvori veliko novo igralište za najmlađe sugrađane.

„Samo tokom protekle godine lokalnoj zajednici pomogli smo kroz više od 200 donacija u raznim oblastima, kao što su zdravstvo sport, kultura i obrazovanje. Zahvaljujemo opštini Aranđelovac što je prepoznala važnost projekta, i pozivam sve građane Aranđelovca da se uključe i podrže ovu inicijativu“, rekao je Mihailo Janković, generalni direktor kompanije Knjaz Miloš.

U interesu opštine jeste da privreda stabilno, uspešno i odgovorno posluje, što je moguće samo uz međusobno razumevanje, saradnju i zajedništvo, a na taj način će još više doprineti i pomoći lokalnoj zajednici. Ovo je prva akcija ovog tipa, ali očekujemo da ćemo kroz fond „Volim Aranđelovac“, koji je osnovan na inicijativu kompanije Knjaz Miloš, imati još puno uspešnih projekata u cilju poboljšanja kvaliteta života naših građana“, ističe Bojan Radović, predsednik opštine Aranđelovac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari