OSTAVLJENA: Severinin novi spot! (VIDEO)

Hrvatska zvezda objavila je snimak iz zagrebačke "Arene" na kome izvodi numeru "Ostavljena", za koju je sama napisala muziku i tekst

  • 1

Pevačica Severina Vučković objavila je novi spot za autorsku pesmu "Ostavljena", koja se našla na njenom poslednjem albumu "Dobro došao u klub".

Seve u videu obiluje seksepilom i ženstvenošću, a nesumnjivo je da će veliki deo muške populacije uživati u vrelim kadrovima ovog spota, iako je ovu emotivnu pesmu pevačica napisala za sve razočarane žene.

- Ova pjesma je posvećena svim ženama. Glazbu i tekst sam napisala dok sam bila trudna. To su one moje male i hermetične melodije s tekstovima namijenjenim svim ženama, kao svojevrsni nastavak pjesama "Pogled ispod obrva" ili "Šta me sad pitaš šta mi je". Dok smo snimali album, ona se svima učinila jako bliskom i emotivnom. Svi koji su preslušavali album su me molili da ju ne zapostavim i da za nju snimim spot. Mislim da je emocija na koncertu u zagrebačkoj Areni bila na najvišoj točki mekoće i zato sam za video odlučila koristiti snimku sa zagrebačkog koncerta. Meni se to jako sviđa - napisala je Severina na Fejsbuku.

Prema brojnim spekulacijama, izgleda da u pesmi "Ostavljena" ima nešto i istine budući da spot Seve promoviše kada joj je najteže, jer je par, navodno, ponovo pao u ljubavnu krizu.

Naime, srpski "kralj bakra" Milan Popović je prošle nedelje uslikan na svojoj jahti u Dalmaciji bez verenice i sedamnaestomesečnog sina, te su brojni mediji preneli da se par posvađao pred biznismenov put u London, kada je Seve ostala sama sa naslednikom na moru.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA