Od početka godine napadnuto 30 radnika GSP

N. V. B.

24. 07. 2013. u 21:30

Na meti bahatih sugrađana i huligana vozači, kontrolori, ali i drugi zaposleni. Poslednji napad u utorak, dvojica huligana nasrnula na šefa pogona "Karaburma"

RADNIKE GSP "Beograd" gotovo svakodnevno psuju, šamaraju i biju. Na meti bahatih sugrađana najčešće su vozači, međutim napadači ne zaobilaze ni zaposlene na drugim radnim mestima u ovom preduzeću. Poslednji napad zabeležen je u utorak kada su dvojica huligana nasrnula na Igora Martića, šefa saobraćajnog pogona "Karaburma".

- Napad je zaprepastio i veoma zabrinuo sve u GSP "Beograd" - kažu u najvećem gradskom prevozniku. - Po završetku smene, oko 15 časova, Martić je napustio radno mesto i na samo dvadesetak metara od izlazne kapije, na pešačkom prelazu, presrela su ga dvojica mladića. Nasilnici su iznenada i iz nepoznatih razloga nasrnuli i počeli da ga udaraju pesnicama u glavu. Martić je uspeo da se otrgne i otrči do portirnice pogona, odakle su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

U GSP kažu da je napadnuti kolega prošao bez preloma, ali da je zadobio ozbiljne povrede glave.

- Ovo je trideseti napad na zaposlene GSP od početka godine, a policija je identifikovala i privela šest napadača - dodaju u GSP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije