Naslovna » BG svaštara » Video konkurs „Moje leto na Adi“

Video konkurs „Moje leto na Adi“

Javno preduzeće „Ada Ciganlija“ raspisalo je video-konkurs „Moje leto na Adi“. 

„Ukoliko voliš da provodiš leto na Adi, znaš da se opustiš sa prijateljima, umeš da osmisliš dobru letnju zabavu za sebe i svoje društvo ili jednostavno voliš da kuliraš na plaži, podeli to sa nama i pokaži nam kako izgleda tvoje leto na Adi. Snimi sebe kako uživaš na Adi, plivaš, skijaš na vodi, spremaš roštilj, voziš rolere, u najzabavnijim situacijima koje možeš da smisliš. Ako ipak umesto akcije više voliš da kuliraš na Adi, uživaš i blejiš na plaži, sam ili sa prijateljima, snimi to i učestvuj na konkursu“, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Da bi se učestvovalo na konkursu potrebno je da se napravi snimak na temu „Moje leto na Adi“, okači na zvaničnu Facebook stranicu Ade Ciganlije sa komentarom „Moje leto na Adi“ i da se sakupi što veći broj lajkova. Konkurs traje do 20. avgusta, a autore tri video-snimka sa najvećim brojem lajkova očekuju zanimljive nagrade – uživanje u najatraktivnijim sadržajima na Adi Ciganliji.

Leto na Adi Ciganliji podrazumeva celodnevnu zabavu i veliki broj aktivnosti koje tople dane mogu da učine zabavnim, a ponudi raznovrsnih sadržaja svako može da pronađe ponešto što letnje mesece može da učini nezaboravnim. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.