POGLEDAJTE: Kejt Midlton sa sinom napustila bolnicu

Tanjug/B. J.

23. 07. 2013. u 10:27

Kejt Midlton je sa sinčićem, starim svega jedan dan, u naručju, u pratnji supruga princa Vilijama, napustila bolnicu Sent Meri. Ovo je bilo prvo pojavljivanje mališana u javnosti

Kejt Midlton je sa sinčićem, starim svega jedan dan, u naručju, u pratnji supruga princa Vilijama, napustila bolnicu Sent Meri. Ovo je bilo prvo pojavljivanje mališana u javnosti.

Bez vidnih znakova umora, vojvotkinja od Kembridža nasmejala se kada ih je masa, okupljena ispred bolnice, u glas uzviknula: „Čestitamo“.

Princ Vilijam našalio se kako beba ima više kose nego on, aludirajući na bebine čuperke. Dodao je i da još smišlaju ime za naslednika krune.

Nakon toga odgovorili su na nekoliko novinarskih pitanja, i potom se odvezli u rendž roveru kući. Automobilom je upravljao ponosni otac, dok su se mama i beba smestili na zadnjem sedištu.

- Majka, sinčić i otac su dobro i zahvalni su osoblju bolnice na izvrsnoj nezi - poručio je portparol kraljevske palate.

Novopečeni otac princ Vilijam u zvaničnom saopštenju za javnost rekao je da on i njegova supruga Kejt Midlton "ne mogu biti srećniji" što su postali roditelji, preneli su britanski mediji.

- Princ Vilijam se zahvalio na brizi i strpljenju bolničkom osoblju, pacijentima i posetiocima - stoji u saoštenju princa Vilijama i njegove supruge Kejt. - Princ je svestan da je njihov boravak u bolnici narušio svakodnevnu rutinu jer su posete svedene na minimum zbog sigurnosnih mera.


ASTROLOG: BIĆE EMOTIVAN I TVRDOGLAV

Astrolog Linda Loren tvrdi da će dečak princa Vilijema i vojvotkinje Kejt, koji je rođen u znaku raka, biti veoma emotivan i sensitivan, ali i tvrdoglav poput lava, prenosi Dejli mejl.

Dejli mejl je konsultovao astrologe, kako bi videli da li su i koliko su zvezde naklonjene budućem vrhovnom zapovedniku oružanih snaga Ujedinjeng Kraljevstva i budućeg državnog poglavara.

"Poseduje energiju zahvaljujući kojoj će biti vrlo intuitivan i pažljiv prema prirodi, s obzirom da je rođen u ciklusu punog meseca. Biće dobrog zdravlja i veoma rečit", rekla je Loren i istakla da će beba Kembridž verovatno vrlo rano početi da priča.

Britanski mediji pišu i da je sin Vilijama i Kejt sa 3,8 kilograma najteža kraljevska beba rođena u modernoj istoriji.


KARAĐORĐEVIĆI UPUTILI ČESTITKE

Princ Aleksandar je, u ime porodice Karađorđević, danas uputio najiskrenije čestitke njihovim kraljevskim visočanstvima, vojvodi i vojvotkinji od Kembridža, povodom rođenja njihovog prvog deteta.

"Moja supruga, moja porodica i ja smo sa ogromnom radošću primili vesti o rođenju vašeg sina. Šaljemo vam naše najsrdačnije čestitke. Želimo svima troma sve najbolje, a vašoj porodici dobro zdravlje i sreću", navedeno je u čestitki.


ČEKA SE NA IME DETETA

Što se tiče tačnog imena kraljevskog deteta, javnost će morati da pričeka nekoliko dana. Nekada se na Villiamovo ime čekalo se nedelju dana, a na Čarlsovo čak mesec dana.


NEMA POSETA MALOM KRALJEVIĆU

Još uvek nema informacijama o prvim posetiocima novorođenom nasledniku, pa se pretpostavlja da ih neće ni biti.

Kraljica Elizabeta neće dolaziti u posetu jer bi se tada mere sigurnosti morale povećata na 5 do 10 puta što bi stvorilo dodatnu gužvu ispred bolnice St. Mary.

Vojvoda i vojvotkinja noć su proveli u bolnici, svaki u svojoj sobi. Kraljica Elizabeta II. (87) i princ Filip (92) poručili su da jedva čekaju da vide praunuka.


BRITANIJA SLAVI

Kejt Midlton je rodila sina prirodnim putem nakon deset sati trudova. Dete je teško 3,6 kilograma, a princ Vilijam je bio prisutan na porođaju. Mama i beba su dobro, a preko noći su ostali u bolnici.

Kraljica Elizabeta II i njezin suprug princ Filip i prinčevi čarls i Hari, uostalom kao i cela porodica, veoma su uzbuđeni i srećni zbog prinove.


IZLAZAK BEBE OKO 18 ČASOVA

Portparol Kensingtonske palate obavestio je javnost da princ Vilijam i Kejt Midlton neće izaći iz porodilišta pre 18 časova.

Ovako je objavljeno da rođen mali kraljević:


ČITAOCI: NAZVATI BEBU SPENSER U DAJANINU ČAST

Korisnici svih drušvenih mreža tipuju da će se sin princa Vilijama i kejt mogao zvati Džejms, Čarls, Aleksandar, Džordž. Ipak obožavaoci kraljevske porodice bi najviše voleli da se naslednik kraljevske krune nazove Spenser u čast princezi Dajani.

KEJTINA FRIZERKA STIGLA U BOLNICU

Lična frizerka vojvotkinje od Kembridža je stigla u bolničko krilo Lindo gde bi trebalo da pripremi Kejti za izlazak iz bolnice.

BEBA DONOSI BRITANIJI 240 MILIONA FUNTI

Rođenje kraljevske bebe pozitivno će uticati na britansku ekonomiju i doneti joj zaradu od 240 miliona funti, procenjuju ekonomski analitičari.

Supruga britanskog princa Vilijama, Kejt, vojvotkinja od Kembridža, juče popodne rodila je dečaka, trećeg naslednika prestola Velike Britanije, posle princa Čarlsa i njegovog oca.

"Rođenje kraljevske bebe imaće nedvosmisleno pozitivan ekonomski uticaj, jer je jasno da taj radostan događaj ne može imati negativne ekonomske reperkusije", kaže Hauard Arčer, britanski ekonomista iz "Global insajta".


GINEKOLOG: BEBA JE PREDIVNA

Ginekolog koji je izvodio porođaj, Markus Setčel je iz bolnice St. Mary, u kojoj je Kejt rodila svoje prvo dete, izašao oko 22:20 časova..

- Predivno dete, prekrasna beba - rekao je novinarima koji su stajali ispred bolnice.


MIDLTONOVI USKORO U BOLNICI

Porodica Midlton bi trebalo da stigne u bolničko krilo Lindo i tamo će se zadržati 15 minuta.

KEJT MIDLTON POSLE POROĐAJA JELA PICU

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt proslavili su dolazak na svet svog sina tako što su naručili pice.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ponašaju se kao i svi obični mladi roditelji. U ponedeljak uveče, nakon rođenja malog dečaka, častili su se picom koju im je doneo jedan od pripadnika obezbeđenja.

Prema pisanju britanskih medija, telohranitelj je viđen sinoć kako ulazi u bonicu Sent Meri u Londonu, noseći dve pice.


MIDLTONOVI UPOZNALI KRALJEVIĆA

Kerol i Majkl Midlton su stigli u bolnicu i upoznali su svoje prvo unuče.


DAJANIN BRAT ODUŠEVLJEN

Brat prmeinule princeze Dajane, Čarls Spenser se veoma raduje što je postao ujak.

KEROL MIDLTON: UNUK JE PREDIVAN

Mama Kate Midlton je po izlasku iz bolnice rekla da su beba i mama fenomenalno, ali da nikako ne želi da otkrije ime dečaka.


- On je apsolutno predivan - rekla je novopečena baka novinarima.


BOLNIČARI ISPRED BOLNICE

Bolničko osoblje iz krila lindo se polako okuplja ispred bolnice.

KRALJEVIĆ USKORO IZLAZI?

Posebne barijere su postavljene ispred bolnice. Pretpostavlja se da će britanska nacija i seo svet danas upoznati danas naslednika krune.

PRINC ČARLS STIGAO U BOLNICU

Princ Čarls i Kamila Parker su pre nekoliko minuta stigli u bolnicu kako bi videli unuka.



BEBA OKO 19 ČASOVA IZLAZI IZ BOLNICE

Princ Vilijam, Kejt Midlton i kraljević će izaći oko 19 časova iz bolnice, navode izvori iz bolnice. Princ Čarls je potvrdio da će svet "videti kraljevsku bebu za koji minut".

PRVO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Kejt Midlton je sa sinčićem, starim svega jedan dan, u naručju, u pratnji supruga princa Vilijama, napustila bolnicu Sent Meri. Ovo je bilo prvo pojavljivanje mališana u javnosti.

Bez vidnih znakova umora, vojvotkinja od Kembridža nasmejala se kada ih je masa, okupljena ispred bolnice, u glas uzviknula: „Čestitamo“.

Princ Vilam našalio se kako beba ima više kose nego on, aludirajući an bebine čuperke. Dodao je i da još smišlaju ime za naslednika krune.

Nakon toga odgovorili su na nekoliko novinarskih pitanja, i potom se odvezli u rendž roveru kući. Automobilom je upravljao ponosni otac, dok su se mama i beba smestili na zadnjem sedištu.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (36)

dzordz VI

23.07.2013. 11:39

jos jedan very Englisch Kingdom rodjen,lak mu dolazak na svet lopova krimosa plagijatora

Ana

23.07.2013. 16:20

@asd - Govoriš o jednom detetu, o bebi! Kolika je tvoja sujeta kad si zaboravio to. Sramota svakog ružnog komentara. O nekoj Staniji i Ceci i o raznim dupetima čitate sa večitim zanimanjem.

ZX80

23.07.2013. 16:32

@asd - Da, i šta je problem. Pa neće se odmah roditi kao odrastao Sotona, prvo mora da bude beba, zar ne? Baš kao u filmu.

Slavko

23.07.2013. 16:38

@asd - @Ana - A jel ti misliš da je engleske kolonijaliste bilo briga koliko će srpske dece pobiti kada su '99-te, a i pre toga '45-te sipali bombe po nama? Ovo što mi radimo, o čemu pišemo i čemu se divimo je prevazišlo granice i najtežih oblika mazohizma i samodestrukcije.

DRAGAN

23.07.2013. 13:13

Ma koga bre od nas srpske sirotinje, zabole za englesku "kraljevsku bebu"?! Da li ste vi bre normalni? Zatrpavate nas ovim budalaštinama, a mi 'leba nemamo da jedemo! Ovo je najvažnija vest u "javnoj kući" rts-u i posle se pitaju zašto nećemo da plaćamo pretplatu? Neka vam pokondirene tikve kvazi "džetseta" plaćaju tu bljutavu parada glamura i kiča! Ovo je do te mere odvratno, da mi dođe da se ispovraćam od gađenja!

Vegas

23.07.2013. 14:11

Da li oni uopste znaju gde se mi nalazimo?Dal ih zanima kako zivimo,kako prezivljavamo?Dal ste vi svesni koliko me zabole sto se vojvotkinja od necega porodila i rodila buduceg kralja?!?!?!?!Kao detetu mu zelim sve najbolje,kao svoj deci ovog sveta,ali dajte molim vas,sta mi,uopste bilo ko sem njih ima od toga!?Bolje ce da se zivi mozda?!

milena

23.07.2013. 16:24

Jesu li ovi ljudi na Zemlji ili na nekoj planeti..boli njih uvo dali ostala deca imaju sta da jedu...a ma daj gluparije..to je bilo tako u srednjem veku...kakve kraljevice itd itd..Lepo je njima svakako..Gucci, Armani, zlato..i to sve od naroda..oni su iza zidina..

ZX80

23.07.2013. 16:29

Jel mali imperator već prohodao i progovorio? Molim vas obavestite hitno srpski narod o tome, izgoresmo uisčekivanju novih vesti. Mnogo je uzbudljivo sve ovo.

Darak

23.07.2013. 17:24

Овако стоје ствари, 5 слика и 2 линка ка вероватно youtubu, што се код нас не дешава ни кад је ванредно стање! Значи медији су под жестоким утицајем. Нек је беба жива и здрава, желим јој све најбоље! Сами смо највећи кривци што рецимо "Do Nemanjića ni putokaza" не негујемо своје!

Darak

23.07.2013. 17:28

Чак, ал не Норис, овај сајт неможе да се чита у ћириличној верзији, нити кад укуцаш реч на ћирилици претрага је немогућа, иако је лого на врху ћириличан, једноставно нисмо доследни и ту је крај.

Aco

23.07.2013. 17:36

Znaci dotakli ste dno dna.Sensitivan..... ili uzimate google translate pa prevodite sa stranih portala ili se odlucni u namjeri da unistite nas jezik...sta god bilo, ne valja.

Pera

23.07.2013. 19:44

Milicu Rakic na zalost nikad vise, kao i mnoge koje je ova ova razvijena i demokratska zemlja pobila 1999 god. Nikad ne zaboravi Srbijo!!!

Darak

23.07.2013. 20:02

И идемо... машинерија, масонерија... још две нове слике... До Немањића и даље нема путоказа... ЈУПИИИИИ!!!!!!

danix

23.07.2013. 20:16

Kaze novinar:"Majka,sincic i otac su dobro..." Pa,dobro,gospodo novinari, sto se naglasava da su majka i sincic dobro,ali zasto pisati da je i otac dobro koji niti je radjao,niti je rodjen,stvarno...ha,ha,ha,ha. Trebali ste napisati da je i kraljica dobro.

marko

23.07.2013. 21:38

Nadam se vase visocanstvo da vam ruke nece biti krvave kao vasim pretcima,ako vas instikt ipak nagne birajte barem nas punoletne,nemojte nam ubijati decu.I molim vas da u 21.veku oladite malo od kolonija i robovlasnistva.Sa prezirom i gadjenjem:SRBIN

SRBENDA CG

24.07.2013. 00:01

Ma dajte bre. Ko jos vjeruje da ga je Hari napravio i Kejti rodila!!! Nema sanse da bi ona mogla ovako da izadje iz bolnice dan posle porodjaja i to jos sa ovim laznim britanskim osmjehom! Surogat majka je to odradila za mnogo mnogo funti! Da ne pominjem onu siroticu sto je izvrsila samoubistvo zbog ovih ushtvi! PI, GADI MI SE NA NJIH! Lijepo je rekao cica Draza: "Da nije Engleza,Njemci bi bili najgori narod na svijetu".

Biki

24.07.2013. 12:40

@SRBENDA CG - Srbenda-slazem se sa tobom samo mislim da je ova slika pre zaceca,slikala se sa necijom bebom da bi se posle porodjaja pokazala kao da nije ni rodila-prevaranti i lazovi.Na sve su spremni......bas su jadni i oni i njihova titula.

Stefan Perovic

24.07.2013. 07:11

Uzivamo da vodimo tudje brige,dok smo svoju decu i drzavu zapostavili....

MatijaBG LDP

24.07.2013. 09:37

Kraljica dok crkne,rodice se sin i od ovog novog Kraljevica....samo jedno pitanje?Kakko to da je sudbinu novog Kraljevica ,odredila astrolog Linda Lauren,zar nisu culi za balkansku prorocicu Kleopatru?U svakom slucaju,hvala vam sto sam jutros u toalet otisao kraljevski!

Stefan Perovic

24.07.2013. 10:18

Brinite vi Srbi o svojoj deci i porodici,a brzo ste zaboravili kraljevsko bombardovanje Srbije i malu Milicu...

Vule

24.07.2013. 10:57

One kingdom, One religion, One order, One fasion , One Grand commander Jackob Rotshild, a Madona future in the grass (Čitaj: I chose freedom). Isusovci iz Vatikana podstiču:1.) Feminizam 2.) Homoseksualnost 3.)Pedofiliju! Hotizontalno (Čitaj: Sistem vrednosti ispod pojasa koji papska kurija nameće svetu). Samo jedno kraljevstvo može da bude, a to je englesko. A ceo svet zna da Vindzorom upravljaju Jevreji inicirani u jezuite.