SAZNAJEMO: Mišković nije bio u kombiju, pešice išetao iz zatvora na drugi izlaz!

Vlasnik "Delte" je najnormalnije, bez obezbeđenja, izašao na sporedni izlaz iz Ustaničke ulice, gde ga je sačekao vozač. Za to vreme, mediji su ga uzalud čekali na glavnom izlazu iz Centralnog zatvora

  • 9

Predsednik borda direktora kompanije "Delta holding" Miroslav Mišković napustio je danas tačno u 12.50 Centralni zatvor u Beogradu, ali ne u kombiju policije kao što su svi mislili! Mišković je najnormalnije, bez obezbeđenja, išetao na sporedni izlaz iz Ustaničke ulice, gde ga je sačekao vozač, saznaje Telegraf.rs.

Za to vreme, vlasnika "Delte" mediji su uzalud čekali na glavnom izlazu iz Centralnog zatvora u Beogradu.

- Mišković je izašao iz zatvora na sporedna vrata, sam i pešice, bez automobila i pripadnika obezbeđenja i nije se nalazio u plavom kombiju policije - kaže naš izvor iz pravosuđa.

On je oko 11 sati iz Okružnog zatvora u Bačvanskoj prevezen u pritvorsku jedinicu suda, odakle je sproveden u sudnicu radi davanja izjave pred sudijom da neće pobeći.

Međutim, posle toga nije vraćen u Bačvansku, već je ponovo spušten u pritvorsku jedinicu u sudu radi razduživanja, a potom pušten u 12.50 sati. Po njega su došla kola koja su ga sačekala na parkingu Specijalnog suda.

Pre oslobađanja dao je izjavu da se neće kriti, posle čega je pušten da se brani sa slobode.

Podsetimo, Miroslav Mišković je iz pritvorske jedinice zatvora izašao nakon što su njegovi branioci uplatili 12 miliona evra jemstva. Nakon regularnog postupka prebacivanja novca na račun suda, stigao je nalog za Miškovićevo puštanje.

Mišković je uhapšen početkom decembra 2012. godine, zbog sumnje da je, zajedno sa sinom Markom i suvlasnikom "Nibens grupe" Milom Đuraškovićem, u periodu od 2005. do kraja 2010. neosnovano iz privatizovanog Preduzeća za puteve Niš i drugih preudzeća izvukao novac i imovinu vrednu oko 30 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Batica

    23. jul 2013 | 15:55

    A onda je ušetao u trolu...

  • Bunar

    23. jul 2013 | 16:09

    Pa što mu niste uzeli 30 miliona € onda?A bre Srbijo moja draga.

  • Tasha

    23. jul 2013 | 17:02

    E Srbijo....izvadi covek tolike milione iz jednog dzepa i hop.....evo ga napolju.....sto ne izvadi bar milion iz drugog da das maloj Tijani....eeeee jadna li si Srbijo i mi sa tobom....:-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA