Kultura

Ponedeljak, 22.07.2013.

12:31

"Igre Gladi 2" - novi trejler

Novi video klip kao najava za nastavak filmskog serijala "Igre gladi" predstavljen je prekjuče javnosti u San Dijegu na konvenciji ljubitelja naučne fantastike Comic Con.

Izvor: Izvor: NME

Default images

U drugom delu filma koji će se zove "Igre gladi: Hvatanje vatre" naslovnu ulogu će kao i u prvom delu igrati Dženifer Lorens, a pored nje se pojavljuju i Lijam Hemsvort, Džoš Hačerson, Leni Kravic, Džefri Rajt i Vilov Šilds.

Svi oni zajedno su izašli pred publiku i novinare u San Dijegu zajedno sa rediteljem filma Frensisom Lorensom i predstavili video klip za film od 2 i po minuta koji je adaptacija popularnog romana književnice Suzan Kolins.

U delovima trejlera se vidi scena mučenja Gejla Hotorna koga glumi Lijam Hemsvort.

"Bilo je interesantno snimati te scene tri dana za redom, bilo je u svakom slučaju zabavno, iako je u nekom trenutku bolelo" rekao je Hemsvort.

Pre njega reditelj Lorens je objasnio da gledaoci u nastavku mogu da očekuju i neke promene u životu glavne junakinje koju u filmu tumači Dženifer Lorens.

"Za nju je život sada potpuno drugačiji, ona pati od jedne vrste posttraumatskog stresa, ali više ne mora da brine o hrani, što kod nje postepeno izaziva osećaj beskorisnosti".

"Igre gladi: hvatanje vatre" je nastavak prvog dela filma "Igre gladi" koji je prošle godine na blagajnama širom sveta zaradio blizu 700 miliona dolara i tako ušao na top listu 10 filmova sa najvećom zaradom u 2012. godini, plasiravši se na 9. mesto.

U nastavku serijala pojaviće se i glumci Filip Simur Hofman i Sem Klafin, a film bi u biskopima u Evropi trebalo da počne da se prikazuje krajem novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

22 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: