Sreda, 17.07.2013.

09:51

Kejt Midlton se porađa danas?

Gužva ispred bolnice u kojoj treba da se porodi Kejt Midlton sve je veća, jer prema kladioničarima pravi termin za porođaj je upravo danas.

Izvor: 24sata.rs

Default images

Promene na kladioničarskim listama nisu velike u odnosu na prethodnu nedelju. Pojavilo se samo još jedno muško ime - Dejvid, koje sada ima šanse 1:8. Ime je na listu stiglo zbog Dejvida Bekama, koji je rekao da on nosi divno englesko ime i da ne bi bilo loše da se kraljevsko dete tako zove.

Inače, kladioničari i dalje daju više šansi da princeza rodi devojčicu, a ime Aleksandra i dalje vodi na listi imena. Ipak, Britanci, prema anketi koju je radio tabloid "Mejl on sandej", misle da bi devojčica trebalo da nosi ime Viktorija, a dečak bi trebalo da se zove Džejms.

Šta čeka bebu

Nakon što se porodi u bolnici "St. Meri", Kejt će se s bebom preseliti kod svojih roditelja. Mali princ ili princeza će pohađati Montesori vrtić, ići će u pripremnu školu Pembridž u Vestministeru, dok su za osnovnu školu u opticaju dve ustanove: Norland plejs i Hil haus. Srednju školu će pohađati u internatu u Velington školi u Berkšajeru.

Najviše se listića uplaćuje na ime bebe. Ovako izgledaju kvote:

Devojčica

Aleksandra 4:1
Viktorija 4:1
Šarlot 6:1
Dajana 8:1

Dečak

Džejms 6:1
Dejvid 8:1
Džordž 10:1
Frensis 10:1

Izvor: 24sata.rs
Foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: