Bugarka pregazila dva pešaka na auto-putu! (FOTO)

Na auto-putu Niš-Beograd bugarska državljanka Rajana H. (39) je automobilom udarila dve osobe koje su stajale u zaustavnoj traci kod skretanja za Smederevsku Palanku

  • 1

Dobrila D. (62) iz Bačkog Dobrog Polja kod Vrbasa i Ljubinka M. (65) iz Krnjeva kod Velike Plane, poginule su jutros dok su čekale autobus na auto-putu Niš-Beograd, kada je na njih naleteo auto marke reno klio, koji je vozila Raina H. (39) iz Bugarske.

- Do nezgode je došlo jutros u 8,20, kada je automobil bugarskih registracija, iz još uvek neutvrđenih razloga, počeo da se okreće po kolovozu. Prilikom okretanja, automobil je zadnjim delom oborio Dobrilu i Ljubinku koje su se, kao pešaci, protivzakonito nalazile na kolovozu auto-puta, gde su, u zaustavnoj traci, čekale autobus iz Soko Banje za Vrbas. Obe žene poginule su na licu mesta - kažu u Policijskoj upravi Smederevo.

Uviđaj na licu mesta izvršili su dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu, sudsko odeljenje u Velikoj Plani i pripadnici saobraćajne policije, ali bez obustavljanja saobraćaja.

Bugarska državljanka saslušana je u policiji, a o daljem toku postupka odlučiće Osnovno tužilaštvo u Smederevu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    15. jul 2013 | 16:13

    CINJENICA JE DA AUTOBUSI PRIMAJU PUTNIKE NA MESTIMA GDE JE TO ZSBRANJENO.ETO STA JE DONELA OVA PRAKSA.OPET JE POLICIJA KRIVA ZA OVAJ SAOBRACAJNI HAOS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA