Komunalna policija počinje da radi svoj posao?

Lokalne vesti - Utorak 09.07.2013 - 13:01

Grad Vranje pokazao je rešenost da konačno stane na put haosu koji u gradu vlada vikendom.

Komunalna policija u Vranju Komunalna policija u Vranju
U tom smislu Komunalna policija u saradnji sa nadležnim gradskim inspekcijskim službama i policijsom sprovela je proteklog vikenda akciju kontrole ugostiteljskih objekata u užem centru Vranja. 
 
Kako prenosi zvanični gradski sajt, prema rečima načelnika Komunalne policije Nenada Antića akcija je organizovana u skladu sa odlukama o akustičnom zoniranju i radnom vremenu ugostiteljskih objekata.  
 
- Poslednja akcija obuhvatila je kontrolu šest objekata i, u skladu sa ovlašćenjima, protiv odgovornih u tri ugostiteljska objekta biće podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka - rekao je Antić za zvaničan sajt Grada Vranja. 
 
On ističe da će, zbog velikog broja zahteva građana i obaveza proisteklih iz zaključaka Gradskog veća i Skupštine grada, ovakve akcije biti organizovane svakog vikenda.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: