Sevali noževi u Sokobanji

S. M. J.

06. 07. 2013. u 13:06

U Sokobanji maloletnik izbo dvojicu mladića nakon kraćeg verbalnog konflikta. Svađa se pretvorila u opštu tuču. Dvojica mladića zbrinuti na KBC Niš, dok je jedan u Aleksincu

ŠESNAESTOGODIŠNJI P P. iz Sokobanje u subotu rano ujutro, nakon kraćeg verbalnog konflikta, nožem je izbo dvojicu mladića, od kojih je jedan, Goran M. (19), sa povredama u predelu grudi i stomaka, hitno prebačen za Klinički centar Niš. Incident se, saznajemo, dogodio oko tri ujutru, u noći između petka i subote, ispred popularnog sokobanjskog kluba "Stena", kada se svađa grupe mladih ljudi pretvorila u opštu tuču. Maloletni napadač je, tom prilikom, nožem ranio dvojicu mladića od 19 godina, a sam zadobio povrede glave, zbog kojih je takođe prevezen u Niš.

- Ukoliko napadač ne bude zadržan u bolnici zbog daljeg lečenja biće lišen slobode. On i jedan od izbodenih mladića trenutno su u KBC Niš, dok je drugi napadnuti mladić zbrinut na hirurškom odeljenju Medicinskog centra u Aleksincu - izjavio je Bojan Milivojević, načelnik policijske stanice u Sokobanji.

Napadač je, saznajemo, zadobio povrede u predelu glave i upućen je na rendgenska i neurološka snimanja u niškom Kliničkom centru. Povređeni Goran M. sa ranama u stomačnoj i lumbalnoj regiji je operisan i zbrinut na intenzivnoj nezi Hirurške klinike niškog kliničkog centra. Nema povrede unutrašnjih organa i dobrog je opšteg stanja.

U Medicinskom centru u Aleksincu saznajemo da se drugi povređeni mladić, Miloš V., nakon ukazane lekarske pomoći dobro oseća i da nije životno ugrožen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije