PINK, NOVA SEZONA: "Farma 5", "X factor","The Voice" aduti ružičaste televizije (FOTO) (VIDEO)

Osim navedenih, kao i već postojećih emisija, na ovom kanalu moći ćemo da pratimo najgledaniju tursku seriju u regionu "Sila", kao i kviz "Multimilioner" sa Ivanom Zeljkovićem

  • 1

Peta sezona "Farme", dva svetski najpopularnija šou-programa o talentima "X factor” i "The Voice”, najgledanija turska serija u regionu "Sila" i povratak kviza "Multimilioner" glavni su aduti nove sezone Televizije "Pink".

Sezona počinje već u prvim septembarskim danima, kada će se u Lisoviće useliti novi farmeri. Produkcija obećava još jednom odličan kasting koji će privući kao i do sada milionski auditorijum i potući rekorde koje je postavila "Farma 4” čija je završnica pred nama.

Prijave za talent šou-program "X factor" su već počele, kao i spekulacije ko će biti mentor budućim mladim zvezdama. Pobednika očekuju album, turneja, ugovori sa "Sony music" i "City records”u vrednosti od 200.000 evra.

Čim se završi ovaj šou, započinje drugi, takođe, veoma popularan “The Voice”, koji se prikazuje u čak 53 zemlje sveta. Dok su u "X factoru” pored pevanja potrebni šarm i harizma, u šouu "Voice", kao što i naziv govori, odlučuje isključivo pevački talenat, jer mentori ne mogu da vide takmičare.

Fenomenalni rezultati u susednoj Hrvatskoj obećavaju visoku gledanost turske serije "Sila" čiji start se očekuje polovinom naredne sezone. Naime, u ovoj zemlji serija o prisilnoj udaji na Istoku devojke vaspitane u zapadnom maniru privukla je blizu 40% publike.

Pogledajte trejler za tursku seriju "Sila":

Posle jedne godine pauze, na TV ekrane se vraća licencni kviz "Multimilioner", jedini u kojem se zarađeni novac odmah odnosi kući. Nova sezona donosi scenografsko osveženje, ali i novog voditelja, već dobro zapamćenog u kvizovima - Ivana Zeljkovića.

Dogovorene su i nove sezone već godinama popularnih emisija: "Sve za ljubav" (deveta sezona), "Zvezde Granda" (osma sezona), "Paparazzo lov" (peta sezona), "Bračni sudija" (treća sezona), "Magazin In" (jedanaesta sezona), "Nedeljno popodne" (deveta sezona), "Grand šou" (petnaesta sezona)…

Sve ove najave obećavaju uzbudljivu jesen, zimu i proleće na TV Pink.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    4. jul 2013 | 16:02

    ajde sve je ok samo farmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nam ne valja za decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA