Čepmenova zaprosila Snoudena

Tanjug

04. 07. 2013. u 09:43

"Snoudene, hoćeš li da se oženiš sa mnom?", navela je bivša ruska špijunka Ana Čepmen na Tviteru

MOSKVA - Bivša ruska špijunka Ana Čepmen zaprosila je odbeglog službenika američke Nacionalne službe bezbednosti Edvarda Snoudena, koji se nalazi u tranzitnoj zoni moskovskog aerodroma Šeremetjevo, javio je britanski Daily mail.

"Snoudene, hoćeš li da se oženiš sa mnom?", navela je Čepmen na Tviteru.

Poruka na Tviteru pojavila se u vreme kada je u javnosti bilo spekulacija o tome da li je Snouden još na aerodromu Šeremetjevo ili se ukrcao u predsednički avion bolivijskog lidera Evo Moralesa i uputio se ka Južnoj Americi.

Ruskinju su Sjedinjene Američke Države proterale 2010. zbog špijuniranja zajedno sa još devet ruskih agenata i ona sada živi u Rusiji.


Čepmen je vodila buran život u Moskvi, navodi britanski list i dodaje da je po povratku u Rusiju bila u centar pažnje javnosti.

Ćerka visokog agenta ruskog KGB postala je slavna ličnost u Rusiji, gde se pojavila na pisti tokom ruske Nedelji mode u Moskvi, bavi se manekenstvom, priređuje magazin, predaje i vodi svoju fondaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

BlagoMeni

04.07.2013. 10:39

Eh, da sam znao, da se ona na takve pali, vec bih davnih dana izdao ceo svet i pola Vasione! :):):)

gici

04.07.2013. 11:07

Kakav bi to bio brak,mama spijun,tata spijun ,deca spijuni a kamere i bubice bi bile svugde po sobi kupatilu,kuhinji...Ma ne bi im bilo lose

pm

04.07.2013. 11:52

Maca na vratanca, i jos em lepa em zgodna em drcna. Sve se slozilo, zeni se bre junace! I da bude vise Rusa!

blamaza

04.07.2013. 14:06

nova blamaza americke obavestajne sluze , ovih dana dpoziveli su citav niz i pokazali da su daleko iza rusa i kineza. rusi ih vozaju za snoudena kao bucova, oni ni ne znaju gde je snouden, ne pomazu im ni njihovi sateliti sa kojih navodno citaju pisma na zemlji. kgb devojka je nova kgb patka za amere, izludjuju ih. bice ostavki i smena.

Ras

04.07.2013. 14:48

o lala hahaha snouden ako si budala onda se i dalje zabavljaj istinom. Ako si pametan zeni se, Cepmen je dobra, zaradi neki milion sa nekom knjigom ili napravi film. Ili si dupli agent?

GALEB BIJELI

04.07.2013. 16:49

Pravilno reče prethodnuik da ih Rusi izludjuju. Ali, nije ni prvom i zadnjom. Javna je tajna tko su najjače službe (obavještajci) Globusa: Izraelci, Rusi i Britanci. Svi ostali tek mogu biti njihovi djaci. A to je pokazalo i ovo propalo traganje za Snoudenom.

baunti

04.07.2013. 18:26

@GALEB BIJELI - Pa zar nije uvijek bilo tako: veliki izludjuju velike, mali izludjuju male, i tako ukrug. Ponekad neki veliki padne, a ponekad se i pridigne, mnogo rjedje mali postaju veliki... Sve u svemu veliko sr*nje... Treba uzivati u zivotu, jer je previse kratak... Kako rece Mark Twain: "Dva najbitnije momenta u covjekovom zivotu su kad se rodis, i kad spoznas zasto si se rodio." A Snowden-u zelim srecu, jer je postao zrtva potrage za istinom.

baunti

04.07.2013. 21:52

Snowden-u bi najpametnije bilo da ozeni Anu, i da prihvati Putinov ultimatum za ostanak u Rusiji. Svoje znanje neka prenese onda svojoj zeni, a nju niko ne ucjenjuje da ne radi protiv Amerike. I vuk sit, i ovce na broju. Uostalom, zar ne rade tako i zapadnjaci? :) A sto se tice Anine ponude... i tata bi sine! ;)))

4c

05.07.2013. 07:55

Gluposti!Vjerojatno nije ozbiljna i moguce da je neka sifrirana poruka.Ima ona da bira koga oce,a ne nekog ka ovaj koji je na listi za odstrel.