KONAČNO: Ninković dolazi u Zvezdu (VIDEO)

Posle višegodišnjih napora i obostranih želja, iskusni vezista dolazi na ''Marakanu'', gde će potpisati dvogodišnji ugovor i tako postati četvrto pojačanje ''crveno-belih'' u ovom prelaznom roku

  • 6

''Španska sapunica'' vezana za dolazak Miloša Ninkovića u Crvenu zvezdu konačno je završena. Posle višegodišnjih napora i obostranih želja povremeni reprezentativac će napokon obući ''crveno-beli'' dres.

Kako "Sportski žurnal" saznaje, 28-godišnji vezista dogovorio je dvogodišnji ugovor sa klubom za koji navija od malih nogu, a promocija novog igrača Zvezde trebalo bi da bude održana u četvrtak. Ovu vest potvrdio je kasno sinoć za "Žurnal" i sam Ninković.

Iako je na stolu imao mnoge izdašnije ponude evropskih klubova, čelnici Zvezde su, ipak, uspeli da privole Ninkovića da dođe na ''Marakanu''.

Ninković je zimus svakako bio najbliži prelasku u Zvezdu, ali Dinamo iz Kijeva, čiji je vezista bio, je odlučio da ga pošalje na pozajmicu u Evijan. Međutim, kako mu je ugovor sa Kijevljanima istekao on će u ''crveno-belo'' jato doći kao slobodan igrač.

Iskusni vezista je četvrto pojačanje Zvezde u ovom prelaznom roku. Pre njega na ''Marakanu'' su stigli Pečnik, Mijailović i napadač Rakić.

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA