Prnjavor: Motorna testera ga zaklala pred sinovima!

N. Đ

20. 06. 2013. u 17:37

Nenad Todorović(44) sekući drva izgubio kontrolu nad testerom koja ga je bukvalno zaklala. Krv šikljala, sinovi bespomoćno posmatrali

PRNjAVOR - Nenad Todorović(44) iz Prnjavora izgubio je život u četvrtak ujutro sekući drva u šumi iznad ovog grada u Gornjoj Ilovi. Tragedija se dogodila u trenutku kada je Nenad u pokušaju da odseče poprečeno stablo izgubio kontrolu nad motornom testerom koja ga je bukvalno zaklala.

Nesreća se dogodila pred dvojicom Nenadovih sinova. Bili su nemoćni da pomognu. Pozvali su komšiju Bogoljuba Sančanina, koji ga je prevezao do prnjavorskog Doma zdravlja.

- Čuvši jauke i zapomaganje naslutio sam da se dogodila velika nesreća. Prizor je bio strašan. Iz Nenadovog grkljana na sve strane šikljala je krv. Mada sam odmah stigao čim sam čuo jauke i za svega nekoliko minuta prevezao ga u Dom zdravlja, gotovo odmah po polaganju na sto, od silnog krvarenja - još u neverici prenosi detalje tragedije Bogoljub Sančanin.

Nenad ima suprugu i tri sina. Prnjavorčani ga pamte kao istaknutog pripadnika udarnih jedinica Vojske RS za šta je i odlikovan. Bio je ranjavan i ratni vojni invalid, a porodicu je prehranjivao sekući i izvlačeći drva iz prnjavorskih šuma, za privatne poslodavce.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Vlado

15.07.2013. 16:31

@Suzana - Druze Toso neka pocivas u miru...Ovo sto vi pisete Sramota ,a da nije vakvih kao pokojnog tose bilo i drugih Junaka djebi mi sada ziveli u grobu da ili protjerani bili iz nase zemlje...Imo je srce i dusu Junacku malo je takvih vise..

milos

20.06.2013. 19:38

Mnogo je zalosno sto je se ovakva tragedija dogodila, bice mnogo tesko porodici da nastavi dalje. Zivot je nepredvidiv malo stvratis i tako odes zauvek kao da te nikad i nije bilo, ali tako je .

Pajko

20.06.2013. 19:48

Strasno. Bruka i sramota za drzavu da istaknuti vojnik i jos invalid mora da radi takve poslove da bi prehranio sebe i porodicu. Pa se sutra opet bori za narod i drzavu.

ZG

21.06.2013. 01:54

Istaknuti ubojica Hrvata i Bošnjaka Derventskog kraja je vjerovatno sjekao ono malo još neposječene hrvatske i bošnjačke šume, pa ga je stigla kazna sa neba!

Nisam nacionalista

21.06.2013. 14:35

@ZG - "Nenad ima suprugu i tri sina. Prnjavorčani ga pamte kao istaknutog pripadnika udarnih jedinica Vojske RS za šta je i odlikovan. Bio je ranjavan i ratni vojni invalid, a porodicu je prehranjivao sekući i izvlačeći drva iz prnjavorskih šuma, za privatne poslodavce." Sramota vas bila,sta ste vi sve radili Srpskom narodu i sad sve SRBE na kolac a vi ste NEVINI.Mars pi*ka vam materina!!!

Zijad

21.06.2013. 11:50

Stigla Bozija kazna ubojicu iz 90-ih koji je ucestvovao u ubijanju i progonu nesrpskog stanovnistva.

Botafogo

21.06.2013. 13:21

@Zijad - Da smo odradili, kako je trebalo, ne bi ti sada ovo pisao...biće popravnog,ne sekiraj se

El Gibbor

21.06.2013. 13:53

@Zijad - Sacekaj malo Zijko! "Strasno je pasti u ruke Boga, Boga zivoga!" Ovo vazi i za sledbenike laznog proroka (daklem i za tebe)! By the way, sta mislis sa onim "nesrpskog stanovnistva"??? Efendija, nisam znao da si Turcin! Zasto onda pricas stranim jezikom???

Nisam nacionalista

21.06.2013. 19:18

@Zijad - Zijad ne jedi sto za jelo nije.Svi ste ratovali ,svako svoga je branio,gde su toliki SRBI kad ste vi NEVINI? Mog tetka su zaklali i tri mu sina ubili.Sta mislis ko je to ucinio? Moja tetka i dalje pije kafu sa vama i vasim zenama i ne mrzi nikoga, sram da te bude za komentar.Moli Alaha da te slicno ne zadesi kao ovog coveka ili da vas kazni za sve sto ste ucinili a sad niko nije kriv ,SRBI su se sami poubijali vi ste NEVINI.Ili si klinac koji pojma nema o ratu a takvi uvek sire mrznju,BRUKA!!

Jagodinac

05.12.2013. 20:52

@Zijad - Slava ovom heroju! Sramota za drzhavu da takvi junaci ptezivljavaju sekuchi drva . Trebalo ga je imati kao instruktora u vojsci RS da sprema vojnike da brane RS od nekih Zijada i slichnih ako zatreba.

Milan

22.06.2013. 09:52

Meni su nekako horor pojedini komentari.Sta se dogodilo je tragicno bez obzira koje je nacionalnosti-pojedini komentari nisu na mestu i neljudski su.Sta su trebali da pisu kada je umrla beba u Beogradu od 2 meseca Berina,jel i to bozja kazna.Pojedini pre nego pljujete po nekome dobro razmislite o svojim nedelima.A vi pojedini pazite sa kime pijete kafu.

zijadova sudba

22.06.2013. 21:25

otišao si Toše, neka ti vječna slava i hvala za sve što si bio i učinio. a što se tiče pojedinih komentatora, samo jedno bih poručio! ne radujte se tuđoj nesreći, jer će vas stići dva puta teža i veća. a ako ne stigne, ima nas koji ćemo se potruditi da vam je napravimo !!!