Kako da sprečite muškarca da vas prevari

Muškarci su rođeni da švrljaju i retki su primerci koji uspevaju da se odupru čarima "druge žene". Međutim, ne smete da lupate glavu oko toga hoće li vas prevariti ili ne, već treba da uradite sve kako do toga ne bi došlo

  • 4

Muškarci se ne daju tako lako. Zaljube se oni i vole, ali nikada ne ostanu imuni na zgodnu zadnjicu i bujne grudi koje su upravo prošetale pored njih na ulici. Međutim, to ne treba da vas brine. Oni gledaju pa gledaju, i tu nema pomoći. Problem nastaje kada požele to isto da pipnu, da ne kažemo - strpaju u krevet. Malo njih odoli tome, a kako vi ne biste gatali da li je vaš dečko ili muž sklon prevari ili nije, učinite sve da mu preljuba ne padne na pamet. Nisu u pitanju nikakvi lanci i okovi, već mudra ženska taktika.

Svaki dan ulažite trud u vezu

Najbolja preporuka za kvalitet veze ili braka je da svaki dan posmatrate kao poslednji koji provodite sa partnerom. Reorganizujte odnos u smeru kao da vaša veza može da se završi svakog trenutka.

Voljenom treba svakog dana da pokažete koliko ga volite i koliko vam je stalo. Kompliment, kratka poruka, romantična večera biće dovoljni da se oseti posebno, poželjno i da vaša veza bude jaka.

Intima

Muškarci su predstavljeni kao robovi svog libida, ali istina je da oni ulaze u aferu iz želje da sa nekom osobom budu intimni i to ne samo fizički. Ali treba znati da se muškarac otvara emotivno tek kada ostvari fizičku vezu.

Pričajte sa njim

Devojke pričaju o svemu i svačemu sa prijateljicama, ali muškarci vrlo retko razgovaraju o osećanjima sa drugovima. Ako osetite da partner želi nešto da vam saopšti, pažljivo ga slušajte, pamtite šta je rekao i shvatite ga krajnje ozbiljno.

Faktor prijateljstva

Žena može da spreči prevaru tako što će insistirati da se on češće druži sa svojim prijateljima, drugovima iz srednje škole, kolegama. Muškarac će tako osećati jaku povezanost i značaj svog postojanja u nekom društvu i neće ga tražiti u nekoj beskorisnoj vezi.


Rastite zajedno

Ovo je veoma bitno za parove koji su zajedno od srednjoškolskih dana. Kada počnete da se zabavljate sa 20 godina, morate da se razvijate i pratite jedno drugo, bukvalno da rastete zajedno. Sve što vam treba su zajednički ciljevi i uspećete.

Manje priče, više akcije

Žene obično razgovorom žele da rešavaju stvari. To je, naravno, dobro, ali muškarci više vole akciju. Dakle, izbegavajte duge, suvišne priče, analize i uradite nešto korisno i konstruktivno za oboje. I tako ćete mu pokazati da ste prava dama. Umesto da pričate o tome kako ste se vas dvoje udaljili, upišite se zajedno na časove kuvanja. To će vas zbližiti.

Čežnja

Žene vole dragocene i retke stvari. To im daje utisak da je život vredan. A da bi partner video vas kao važnu stvar u svom životu, potrebno je da čezne za vama. Volontirajte, nađite neki hobi, šetajte. Neka vaš partner bude sam sebi društvo nekoliko dana u nedelji. Uvideće koliko mu nedostajete. Ceniće svaki trenutak koji provedete zajedno.

Poverenje

Ako ima poverenja u vas, imaćete ga zauvek za sebe. To znači da nećete ismejavati njegove mane, bićete mu bezrezervna podrška, a trenutke slabosti nikada nećete koristiti kao argumente u svađama i razmiricama.

( T.Milić / vijesti.me )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    7. jun 2013 | 11:43

    A gde je tekst "Kako spreciti zenu da vas prevari"? Posto u novijem dobu zene su te koje cesce varaju,cisto da se prisetimo. I malo osavremenite tekst,nismo vise u srednjem veku,pa da zena mora da se dodvorava muskarcu da je ne bi prevario. To su gluposti.

  • Marina A

    7. jun 2013 | 22:40

    Jadna ta žena koja mora "spriječavat" muškarca da ju prevari

  • Zoro

    7. jun 2013 | 16:18

    Pa, vidi te oklagijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA