Naprednjaci smenili predsednika opštine Bor

Za smenu predsednika opštine Bor Nebojše Videnovića, koju su inicirali odbornici SNS-a, glasalo je 26 od 29 prisutnih odbornika

  • 0

Nebojša Videnović (URS), predsednik opštine Bor, smenjen je s te funkcije. Za njegovu smenu, koji su inicirali odbornici SNS, glasalo je 26 od 29 prisutnih odbornika.

Milinko Živković, šef borskih naprednjaka, optužio je Videnovića za loš rad i neodgovorno ponašanje, dok je Dragan Marković iz DSS kazao da je sada već bivši predsednik opštine posao koji je plaćan iz gradskog budžeta davao pojedinim članovima Opštinskog veća, koji su članovi URS.

- Videnović, kao i članovi URS-a Vladan Novović, direktor Radio-televizije Bor i Aleksandar Jakšić, član Opštinskog veća, pod policijskom su istragom zbog sumnjive nabavke video-bima, koji je okačen na zgradi borske televizije – kazao je Marković.

Videnović će nastaviti da obavlja dužnost gradonačelnika do izbora novog, a kao njegov naslednik se pominje Saša Vukadinović iz SNS.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA