Metro u kojem možete naći ljubav

Putnici podzemne železnice u Pragu imaće priliku da se zaljube ili čak upoznaju ljubav svog života vozeći se vagonima specijalno namenjanim osobama koje traže partnera.  

Putnici podzemne železnice u Pragu imaće priliku da se zaljube ili čak upoznaju ljubav svog života vozeći se vagonima specijalno namenjanim osobama koje traže partnera.

 

Praški "Metro ljubavi" trebalo bi da počne da saobraća krajem godine, a vagoni će biti jasno obeleženi sa postavljenim tablama na kojima će biti informacije kako na češkom tako i na stranim jezicima.

"Ljudi se tu sreću, prolaze jedni pored drugih, a ukoliko se jedan drugom svide moći će da započnu vezu", kazao je Filip Drapal, predstavnik kompanije Ropid koja je uključena u ovaj projekat.

Metro češke prestonice, koji dnevno preveze 1.5 milion putnika, ovom kampanjom želi da, pored čitanja i učenja, putnicima omogući da flertuju i ugovore sastanak. Redovan korisnik metroa, Karolina Vranova plaši se da greškom ne uđe u vagon ljubavi."Šta ako me neko vidi u tom vagonu i kaže mom dečku?", pita se ona.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.