EXIT i dalje među najboljima

Zabava - Subota 11.05.2013 - 11:30

U svom članku o vodećim letnjim festivalskim destinacijama Euronews je svrstao EXIT među deset najboljih evropskih festivala za 2013. godinu.

EXIT i dalje među najboljima EXIT i dalje među najboljima

Ovaj uticajni medijski servis se na taj način pridružio spisku vodećih svetskih medija na kojem se već nalaze BBC, CNN, The Guardian, MTV i drugi, a koji su u proglasili EXIT za jedan od najboljih evropskih festivala. Tekst u kome se EXIT našao na šestom mestu liste najboljih, kao njegove adute ističe raznovrsni muzički program i Petrovaradinsku tvrđavu, kao jedinstvenu festivalsku lokaciju.

U članku na internet portalu www.euronews.com, EXIT je našao svoje mesto na listi ispred giganata poput belgijskog Tomorrowland festivala i mađarskog Szigeta, koji su zauzeli sedmo, odnosno, deveto mesto. U odnosu na druge evropske festivale, EXITu se daje prednost zbog izuzetno pristupačnih cena, kao i nezaboravnog festivalskog doživljaja u multikulturalnom okruženju, saopštili su organizatori festivala.

Navodi se i da je EXIT proglašen za najbolji evropski festival 2007. godine, a posetioci su pozvani da prisustvuju nastupima Snoop Dogga aka Snoop Liona, grupe Bloc Party, Fatboy Slima, DJ Fresha i Dubfirea, uz koje će imati prilike da uživaju u muzicisastava Atoms For Peace, CeeLo Greena, Jeffa Millsa, Erica Prydza i mnogih drugih.

Brojne nagrade koje je EXIT osvojio tokom godina ali i, pre svega, kvalitetan muzički program i karnevalska atmosfera učinili su od Petrovaradinske tvrđave nezaobilaznu festivalsku destinaciju za posetioce iz celog sveta.

Ovogodišnji EXIT održava se od 10. do 14. jula na Petrovaradisnkoj tvrđavi u Novom Sadu, a do sad a su učešće potvrdili Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popovic, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong i mnogi drugi.

B92

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: