Region

Petak, 12.06.2009.

13:24

CG: IFC kreditira MSP sa 10 mil. €

Međunarodna finansijska korporacija (IFC), članica grupacije Svetske banke (SB), odobrila je kredit od 10 miliona evra NLB Montenegrobanci.

Izvor: Beta

Default images

Kredit je namenjen za proširenje programa kreditiranja malih i srednjih preduzeća, saopšteno je iz te finansijske korporacije.

"Mala i srednja preduzeća u Crnoj Gori imaju ograničen pristup finansijskim sredstvima zbog globalne, finansijske krize, a pomenuti zajam će proširiti mogućnost kreditiranja malog i srednjeg biznisa", navode u IFC-u.

U saopštenju se dodaje da je taj kredit prva investicija IFC-a u crnogorski bankarski sektor od proglašenja nezavisnosti 2006. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ruski tankeri stoje prazni širom sveta?

Gotovo svaki ruski naftni tanker koji je pod sankcijama stoji nekoliko meseci nakon uvođenja ograničenja, što pokazuje kako sankcije SAD mogu da poremete lanac snabdevanja ruskom naftom.

8:03

21.5.2024.

1 d

Svet

Sledi novi talas bankrota? Ovaj sektor puca

Nakon rasta u februaru, nemački ugostitelji su u martu opet poslovali slabije. Promet je realno opao za 2,4 odsto, a nominalno za 1,5 odsto, saopštio je u utorak Savezni zavod za statistiku.

19:22

21.5.2024.

15 h

Podeli: