Život i ljudi

0

Par koji već ima 16 dece čeka bebu

Autor: Mirjana Pantić

Izvor: Novi magazin

Par koji već ima 16 dece čeka bebu

Izvor: Facebook

Kristi i Dejv Kejson iz Kalifornije imaju devet dečaka i sedam devojčica, uzrasta od dve do 23 godine. Kažu da bi voleli da imaju 20 dece.

Majka dece Kristi Kejson, koja je pre ove trudnoće pila pilule za plodnost, ima 41 godinu i ne planira da prestane da rađa.

"Svaka beba je drugačija. Uvek postoji ta uzbuđenost na koga će dete ličiti, kakvog će karaktera biti i da li će imati smeđu ili plavu kosu", rekla je Kristi, prenosi Dejli Mejl.

Ona ne smatra da je zavisna od trudnoće, već tvrdi da njen muž i ona uvek imaju taj osećaj da porodica nije kompletna.

Pre nego što je u februaru zatrudnela, Kristi je imala dva pobačaja, zbog kojih je počela da pije tablete za plodnost. Bebu je inače poželela samo pet meseci nakon što je rođen njen najmlađi sin Natanjel.

Bila je trudna skoro tri meseca, ali je na nesreću trudnoća završena pobačajem.  Kristi i njen muž Dejv, koji je inženjer, nastavili su da rade na novoj bebi. Bili su očajni, ali su na kraju krenuli sa terapijom koja je uključivala pilule za plodnost i Kristi je, posle još jednog pobačaja, uspela da ponovo zatrudni.

Kristi i Dejv nisu samo roditelji. Oni su skoro postali baka i deka. Njihova najstarija ćerka Džesika (23) se, naime, porodila, pa Kristi danas osim svoje čuva i njeno dete kad je Džesika zauzeta poslom.

Ovaj bračni par tvrdi da razlog za veliki broj dece koju imaju nije religijske prirode. Oni kažu da jednostavno vole da imaju dece.

"Nadam se da nas ljudi ne osuđuju. Znamo da možemo da priuštimo i 17. dete i da će sva deca imati našu punu pažnju i ljubav", rekla je Kristi.

Njen suprug Dejv zarađuje 80.000 dolara i tim novcem uspeva da pokrije osnovne troškove. 

"Iako sebi ne možemo da priuštimo odlazak na odmor, postoji toliko drugih stvari koje kao jedna velika porodica možemo da radimo", rekla je Kristi.

Porodica inače tri do sedam puta dnevno uključuje veš mašinu i pazari barem dve kutije cerealija i osam litra mleka svakog dana

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR