Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima

Pojačan je saobraćaj i na graničnim prelazima. Putnici stižu u talasima, a najprometnije je kod Horgoša, gde se na ulazak u Srbiju čeka oko sat vremena, a na izlazu iz zemlje i duže.
Pojačan je saobraćaj i na graničnim prelazima. Putnici stižu u talasima, a najprometnije je kod Horgoša, gde se na ulazak u Srbiju čeka oko sat vremena, a na izlazu iz zemlje i duže.

Naplatne rampe će raditi pojačano, a svi kanali za prolazak vozila radiće neprekidno, naveo je AMSS u saopštenju.

Na delu autoputa E-75 došlo je do izmene saobraćaja, zbog oštećenja na deonici autoputa između Niša i Aleksinca, u smeru od Niša ka Beogradu.

Za saobraćaj su otvoreni službeni prolazi i saobraćaj se iz pravca Niša usmerava u brzu traku smera Beograd - Niš, gde se obavlja dvosmerno u dužini od oko jedan kilometar.

Zbog aktiviranog klizišta, na delu državnog puta, na deonici Prijepolje-Brodarevo u mestu Gračanica, saobraćaj se obavlja usporeno prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Zbpg oštećenja mosta na magistralnom putu na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana, saobraćaj je usporen i obavlja se obilaznicom, prema postavljenoj saobracajnoj signalizaciji.

Na delu autoput E-75 u izgradnji Vranje-GP Preševo, došlo je do izmene režima saobraćaja, zbog radova na otklanjanju odrona. Radovi se izvode u levoj i u srednjoj saobraćajnoj traci, te su iste i neprohodne za saobraćaj. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Kneževići-Kremna na vijaduktu Sljivovica, zbog oštećenja kolovoza saobracaj se obavlja jednom saobraćajnom trakom uz privremenu semaforsku signalizaciju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".