Troicki pobeđuje u Minhenu!

Srpski teniser ubedljivo savladao Nemca Matijasa Bahingera u dva seta sa 6:3, 6:2 i u drugom kolu igraće sa Radekom Štepanekom * U dublu Trocki sa Lukašom Dluhijem bolji od Dodiga i Matoševića 6:4, 4:6, 10:6

  • 2

Srpski teniser Viktor Troicki startovao je pobedom na ATP turniru u Minhenu. Troicki je u prvom kolu savladao Nemca Matijasa Bahingera u dva seta sa 6:3, 6:2.

Troicki je na servisu bio prilično siguran, dozvolio je rivalu samo jednu brejk loptu u toku celog meča i nju je spasao, dok je sam četiri puta oduzimao servis nemačkom teniseru.

U narednoj rundi Troicki će igrati protiv Čeha Radeka Štepaneka koji je u tri seta savladao Mihaila Južnjog sa 6:4, 5:7, 6:4. Štepanek i Troicki igrali su dosad osam puta jedan protiv drugog, a Čeh je slavio u pet mečeva, poslednji put na Australijan openu posle velike borbe u pet setova.

I u dublu srpski teniser imao je uspeha, sa Čehom Lukašem Dluhijem savladao je hrvatsko-australijski tandem Ivan Dodig/Marinko Matošević 6:4, 4:6, 10:6 u prvom kolu i u četvrtfinalu igraće protiv Markosa Bagdatisa (Kipar) i Erika Butorca (SAD).

Na turniru u Minhenu učestvuje i Janko Tipsarević koji je kao prvi nosilac bio slobodan u uvodnoj rundi, a u sledećoj ga čeka Slovenac Grega Žemlja koji je ubedljivo pobedio Džona Milmena iz Australije sa 6:2, 6:2.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA