Liverpul: Nećemo prodati Suaresa

Svetski sport - Ponedeljak 22.04.2013 - 17:41

Izvršni direktor Liverpula Ian Ejr rekao je da klub neće prodati Luisa Suaresa, uprkos incidentu na utakmici sa Čelsijem, kada je ugrizao Branislava Ivanovića.

Liverpul: Nećemo prodati Suaresa Liverpul: Nećemo prodati Suaresa

Liverpul je novčano kaznio Urugvajca koji se izvinio Ivanoviću, a ovaj to prihvatio i kako su preneli britanski mediji neće podneti tužbu protiv njega.

Incident se dogodio tokom nedeljne utakmice između Liverpula i Čelsija (2:2), kada je Suares u duelu u šesnaestercu ugrizao Ivanovića za ruku. Sudija to nije video, pa je Urugvajac prošao bez kazne.

"Luis je veoma važan igrač za naš klub. Incident će uticati na njegovu budućnost tako što ćemo morati da radimo sa njim po pitanjima discipline", rekao je Ejr za klupsku televiziju.

"Suares je prošlog leta potpisao četvorogodišnji ugovor i voleli bismo da ostane do njegovog isteka. On je fantastičan igrač, najbolji strelac i sve što smo oduvek želeli od napadača, pa ga nećemo menjati", dodao je on.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: