Crvenčani pružili žestok otpor Vojvodini

U 23. kolu rukometne Superlige, Vojvodina je na Slanoj bari savladala Crvenku 36:34.

U 23. kolu rukometne Superlige, Vojvodina je na Slanoj bari savladala Crvenku 36:34.

Od samog starta utakmica je bila izjednačena, a Novosađani su tek u završnici prvog poluvremena uspeli da naprave dva do tri gola viška.

U nastavku su gosti u jednom trenutku uspeli da se vrate u igru i dođu na 29:28, ali su izabranici Momira Rnića bili pribraniji u završnici i sačuvali vođstvo. Kod domaćih su se istakli Jošić sa 8 i Pušica sa 7 golova, kod gostiju je Žegarac postigao 10, a Zejak 9 golova.

Partizan je bio ubedljiv u Zaječaru pobedivši istoimeni tim 29:20, dok Jugović večeras u Kaću dočekuje PKB.

Tri kola pre kraja Vojvodina i Partizan su i dalje izjednačeni na prvom mestu sa po 42 boda. U narednom kolu Vojvodina gostuje Kolubari, dok će Partizan ugostiti Kaćane.

  • Stoik

    23.04.2013 21:18
    Fotografije
    Fotografije sa utakmice:
    http://www.napredvosa.com/gallery/thumbnails.php?album=478

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.