Ponedeljak, 15.04.2013.

21:11

FSS analizira prisustvo menadžera

Fusbalski savez Srbije aktivirao se povodom sve češćih kritika da je fudbal u Srbiji pod velikim uticajem raznih menadžera koji utiču na igrače i rad klubova.

Izvor: AK

Default images

Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS, odlučeno je da se napravi analiza razloga prisustva brojnih menadžera igrača, a pre svega na utakmicama mlađih kategorija.

FSS je takođe naložio da se napravi lista njihovog zastupništva kod igrača članova nacionalnih timova.

Poslednjih godina sve je učestalije da mladi fudbaleri bez i minuta igre u seniorskim timovima napuštaju Srbiju i prelaze u klubove širom Evrope, a kao jedan od glavnih uzroka toga su upravo menadžeri, koji uglavnom imaju veliki procenat od transfera igrača.

Pored toga, klubovi sve češće imaju problema sa igračima upravo zbog njihovih menadžera koji često uslovljavaju iste. Posebna pažnja je na reprezentaciji Srbije gde javnost smatra da su menadžeri tim koji diktiraju sastave svih selekcija, pa i seniorske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

20 h

Podeli: