10 čipkastih haljinica za proljeće/ljeto 2013.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 11.04.2013.

485

Ni ovo proljeće neće proći bez romantičnih haljina ukrašenih čipkom. Donosim TOP 10 modela s potpisom najpopularnijih high-street brandova.

Zima je otišla, čipka je ostala! Svi popularniji high-street brandovi na svojim policama i ovog proljeća imaju cijeli niz zanimljivih haljinica od čipke, ili pak na pojedinim dijelovima ukrašenih ovim romantičnim materijalom rođenim još početkom renesanse. Čipkaste proljetne haljine uglavnom su (male) crne ili bijele, ovu shemu razbijaju crveni (Zara), zeleni (Asos) i blijedoružičasti (Bershka) modeli koji će biti dobrodošlo osvježenje vašoj lepezi lookova za toplije dane.

Asos i H&M nude nekoliko sjajnih čipkastih kreacija za partijanje. Ultraktratka crna pripijena haljina s prozirnim gornjim dijelom bit će moćno oružje u službi zavođenja i definitivno spada u krug najseksi komada sezone.

U galeriji fotografija čeka vas TOP 10 čipkastih haljinica iz aktualnih kolekcija Bershke, Manga, Asosa, Zare i Lindexa, a cijene se - kao što ćete vidjeti - kreću od 149 do 499 kuna.

> Još haljina za proljeće/ljeto 2013.


VIŠE O TEMAMAhaljineBershkaMangoLindexčipkaH&MAsosčipkaste haljineasimetrične haljineparty haljinekratke haljinepripijene haljine




Povezano