Ništa od datuma u junu

Predstavnik nemačkog parlamenta Ginter Krihbaum rekao je u sredu da je za Srbiju od datuma za početak pregovora za EU važnije da sprovede reforme, a potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić je kazao da to znači da verovatno nema ništa od datuma u junu.
Predstavnik nemačkog parlamenta Ginter Krihbaum rekao je u sredu da je za Srbiju od datuma za početak pregovora za EU važnije da sprovede reforme, a potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić je kazao da to znači da verovatno nema ništa od datuma u junu.

"Pretpostavljam da je poruka trebalo da bude da verovatno od datuma nema ništa. Samo je to na pristojan i lep način saopšteno. Takvom porukom sam veoma razočaran", rekao je Vučić.

Vučić je to rekao nakon obraćanja Krihbauma, koji je rekao da se ne treba fiksirati na datum, nego da li su reforme uspešne.

"Kad je u pitanju datum za EU prednost bi trebalo dati kvalititetu u odnosu na brzinu. Mnogo je važnije kada će se pregovori završiti i reforme biti sprovedene", rekao je Krihbaum i dodao da je datum u odnosu na to manje značajan.

"Što se tiče odnosa Bundestaga i francuskog parlamenta, mi poštujemo goste, ali od njih zavisi i kakavu će ocenu dati Srbiji. Siguran sam da će primetti da smo više napredovali u poslednjih sedam meseci u nego za poslednjih sedam godina", rekao je Vučić.

  • Србин Бачван(ин)

    11.04.2013 07:20
    ...danke deutschland !...
    ..danke deutschland.....хвала на овој дивној вести Немачким парламентарцима...обрадовали сте све нас противнике уласка у ЕУтопију !...
  • ZoranNS

    11.04.2013 05:49
    Nadam se da će SNS mitingaši
    Nadam se da će SNS mitingaši spomenuti i totalan neuspeh naših Kosovskih pregovarača, doveli pregovore u ćorsokak.
  • 10.04.2013 20:42
    Zakljucak
    "...za EU važnije da sprovede reforme, a potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić je kazao da to znači da verovatno nema ništa od datuma u junu."
    Pa, hajte onda, kad' je vec deceniju jasno sta se sve mora menjati, sprovodite vec te reforme! Ne (samo) zbog EU, nego zbog nas samih!

    I nemojte se porediti sa predhodnom vlascu, kao sto je to i predhodna vlast cinila, vec CINITE POTREBNO. Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija