HRABRO I UZBUDLJIVO: Postanite spasilac na Adi Ciganliji

Konkurs traje do 20. aprila, a svi koji žele da se prijave to mogu učiniti na broj telefona 060/577-00-65 ili na sajtu www.spasioci.info

  • 1

Spasilačka asocijacija Srbije i JP "Ada Ciganlija" raspisali su konkurs za stručno osposobljavanje pomoćnih spasilaca. Konkurs je otvoren do 20. aprila 2013. godine.

Kandidati koji žele da se prijave na konkurs moraju imati više od 18 godina, biti državljani Republike Srbije i imati minimum srednje obrazovanje, odnosno 4. stepen stručne spreme.

Kako je saopšteno, stručno osposobljavanje prvog stepena obuhvata 60 časova teoretske i praktične obuke, kao i odgovarajuća završna testiranja, čime kandidati, ako uspešno završe testiranja, stiču zvanje pomoćni spasilac.

Oni koji na izlaznom testiranju pokažu najbolje rezultate, dobiće mogućnost angažovanja na sezonskim poslovima spasilaca na Adi Ciganliji.

Spasilačka Asocijacija Srbije i JP "Ada Ciganlija" pozivaju sve koji žele da postanu deo ovog spasilačkog tima, da se prijave na telefon 060/577-00-65 ili putem sajta Spasilačke asocijacije Srbije www.spasioci.info.

Reporteri Telegrafa proveli su leta 2012. godine jedan dan sa onima čiji je posao spasavanje ljudskih života na Adi Ciganliji, a među njima su tada bile sve žene.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    10. april 2013 | 17:33

    Plata 12.000, za ceo dan na 50 stepeni. Navali omladino.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA