Hakeri na sajtu SPS postavili mapu Velike Albanije

Tanjug

07. 04. 2013. u 23:43

U nedelju, tokom dana i večeri bilo je nekoliko hakerskih napada na sajt Socijalističke partije Srbije, na koji je postavljena mapa "Velike Albanije" sa Kosovom i Metohijom

U nedelju, tokom dana i večeri bilo je nekoliko hakerskih napada na sajt Socijalističke partije Srbije, na koji je postavljena mapa "Velike Albanije" sa Kosovom i Metohijom, saopšteno je iz SPS-a.

Prilikom napada hakera, sajt je oboren i postavljena mapa "Velike Albanije" sa Kosovom, kao i tonski zapis sa ženskim glasom koji šalje poruku na engleskom da je Kosovo nezavisna drzava i da se prihvati da će uskoro biti deo "Velike Albanije", navodi se u saopštenju.

Oko 23 sata sajt je ponovo oboren, postavljena je mapa "Velike Albanije" sa Kosovom, crvene boje sa albanskim grbom, iznad koje stoji natpis "United States of Albania" i "www. D4rkn3š", a ispod mape piše da je sajt hakovao D4rkn3š.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

alex

08.04.2013. 10:21

@ - Kad im je sajt radjen u joomli, sa free templejtom. Očigledno da ga je radio neki amater inače se to ne bi dogodilo.

Radoje

08.04.2013. 11:11

to radi NATO iz sajber spejs jedinica ,stacioniranih na Kosovu i u Zagrebu,postoje cele jedinice koje se time bave sa opremom i komunikacijama o kojoj fakulteti i ostali gugl majstori mogu samo da sanjaju ,i oni se povremeno prikljucuju u okviru obuke za sajber rat ,akcijama za odrzavanje sukoba niskog inteziteta,samo pretnja nuklearnim-elektromagnetnim i hemijsko bioloskim oruzijem kao odmazdom se danas smatra respektabilnom ,svi ostali su ispod obzira i zakona ...

Natovac

08.04.2013. 13:10

Od dana kako je crnogorac oteo Jugoslaviju od Milosevica, cudni fenomeni se pojavljuju u redovnim intervalima.

svedok sardnik

09.04.2013. 09:01

@Natovac - То је та црногорска карактеристика подмећу један другом.