Srbija

Četvrtak, 04.04.2013.

10:43

Tvorac fijata 500L u poseti Srbiji

Glavni dizajner u kompaniji Centro Stajl Fijat i jedan od autora novog modela 500L, Virgilio Fernandez,dolazi u Beograd.

Izvor: Tanjug

Default images

On će održati predavanje na ovogodišnjoj Beogradskoj nedelji dizajna (Belgrade Design Week- BDW), koja se održava od 6. do 8. juna, saopštili su organizatori.

Zahvaljujući novom modelu 500 L, koji se po najvišim standardima proizvodi u Kragujevcu, Srbija polako postaje poznata širom sveta kao zemlja sa kvalitetnim i inovativnim proizvodima savremenog dizajna, navodi se u saopštenju.
Organizatori ističu da će posetioci na konferenciji BDW-a, pod nazivom "Inovacija", imati priliku da saznaju "kako je legendardni Centro Stajl Fiat iz Torina stvorio najznačajniji srpski industrijski proizvod 21. veka".
Ograničeni broj ulaznica dostupan je do 15. aprila, po promotivnoj ceni od 99 evra, dok je redovna cena karte 229 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

7 h

Podeli: