SNIMA GA KOLINA: Mažić sudi Totenhem - Bazel!

Najbolji srpski sudija nastavlja uspešno ovosezonsku evropsku odiseju, pa će biti glavni arbitar prvog meča četvrtfinala Lige Evrope u Londonu

  • 0

Još jedno veliko priznanje dobio je najbolji srpski sudija Milorad Mažić i njegova pomoćna petorka! Oni će deliti pravdu na četvrtfinalnom meču Lige Evrope između Totenhema i Bazela!

Mažića i njegove pomoćnike posmatraće i ocenjivaće legendarni Pjerluiđi Kolina.

Uz arbitra iz Vrbasa u London će i linijske sudije Milovan Ristić i Igor Radojičić, za šesnaesterce zaduženi su Danilo Grujić i Miodrag Gogić, dok će šesti sudija biti Dalibor Đurđević.

Srpski sudija je jedna od glavnih tema na sudijskim forumima širom sveta,a takođe je jedan od kandidata da leta 2014. godine bude jedan od evropskih sudija na Mundijalu u Brazilu.

On je ove sezone u vodio četiri meča Lige šampiona: PSŽ – Valensija, Borusija – Mančester siti, Mančester junajted – Sporting Braga i Barselona – Spartak Moskva, utakmice reprezentacija Turska – Mađarska (za arbitražu na ovom meču dobio je najviše ocene, iako je sudio pod velikim pritiskom), Bugarska – Ukrajina, Estonija – Rumunija i Ukrajina – Češka, kao i sva tri međusobna duela vodeće trojke srpskog fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA